085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nexcare Aqua 360° 14 stuks

2 reviews
14 stuks
4,03 4,74
Op voorraad
4,03
-15%
prijs apotheek: 4,74 Je bespaart: -0,71
Dit verband is samengesteld uit een kompres en een ultradunne folie die een barrière tegen water en bacteriën vormt. Het blijft perfect op zijn plaats zitten en u kunt ermee in het water gaan. De doos bevat verschillende afmetingen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Snelverband met kompres (huidkleurige toplaag). Flinterdunne drager met kleeflaag. Het speciale binnen deze productenlijn is dat de bovenkant (niet-klevend gedeelte) van de pleister een afneembaar kader heeft dat na aanbrengen van de pleister kan worden afgetrokken. Hierdoor kunnen de zijkanten van het kleefgedeelte overal (360°) verzekerd worden (u drukt nog eens voorzichtig aan de zijkanten en zorgt er aldus voor dat het snelverband goed aan de huid kleeft). In feite voorkomt het afneembare 'kader' ook ten dele dat het kleefgedeelte aan zichzelf gaat kleven, waardoor de pleister onbruikbaar wordt. Snelverband ondoordringbaar voor water, bacteriën en vuil, maar laat de huid ademen. Bevordert de wondheling bij blaren, snij-en brandwonden. Ideaal bij baden, douchen en zwemmen. Opgelet voor patiënten met latexallergie: de verpakking van een individuele pleister bevat latex.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nexcare
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondpleisters
Keyword Pleister, Waterproof
Zelfklevend? available
Steriel? available
Waterresistent? available

Laatste reviews en ervaringen met Nexcare Aqua 360°

Goede pleister en bijna onzichtbaar. Netjes. Helaas als ik mijn handen was, gaat de pleister van mijn vinger.

Ingrid

Ik kocht deze pleisters voor het eerst in Long Beach, Ca., USA. Ik was zeer tevreden over de hechting rond de wond en de bescherming tegen water en stof. Ik was in staat om de pleisters zonder problemen of sporen te verwijderen. Ik heb enkele waterpleisters getest in Duitsland en was nog nooit zo tevreden met een van deze pleisters als met de NexCare 3m aqua360.

Cagy