085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Nicorette Combi-therapy Patch 25mg + Inhaler 10mg Pakket 1 stuks

Nicorette Combi-therapy Patch 25mg + Inhaler 10mg Pakket 1 stuks

Pakket 1 stuks
103,35
Op voorraad
103,35
Maak stoppen met roken gemakkelijker met behulp van de combi-therapie van Nicorette gebruik de Invisi Patch en de Nicorette Inhaler samen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stoppen met roken - Rookvermindering - Nicotinesubstitutie

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

- Kleef de semi-transparante en soepele invisipatches ochtends op een droge, zuivere en onbehaarde plek van je huid en denk er voor de rest van de dag niet meer aan. De pleister heeft een draagtijd van 16 uur, maakt gedurende de dag een aangepaste dosis nicotine vrij en onderdrukt zo je trek in sigaretten.

Verwijder de patch voor je gaat slapen en gooi hem weg: ’s nacht heb je immers geen nicotine nodig. Kleef nooit twee opeenvolgende dagen op dezelfde plek een patch.

Langzaam afbouwen.

- Neem de Inhaler als de drang naar een sigaret te groot wordt. Draai de delen van het mondstuk zo dat de twee merktekens in één lijn met elkaar worden gebracht. Duw het patroon stevig in de onderkant van het mondstuk, zodat de verzegeling wordt verbroken. Draai de merktekentjes weer los van elkaar en de inhaler is klaar voor gebruik. Een geopend patroon moet op dezelfde dag gebruikt worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

- Nicorette® Invisi Patch 25mg 18 patches
- Nicorette® Inhaler 10mg 42patronen

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nicorette
Aflevervorm Pakket
Type product Geneesmiddel
Methodes voor rookstop Nicotinesubstitutie
Supplementen zenuwstelsel Afkicken van verslavingen
Type verslaving Rookverslaving
Specifiek voor diabetici? not available

Nicorette Combi-therapy Patch 25mg + Inhaler 10mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.