085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Nicorette Combi-therapy Patch 25mg + Spray 1mg Pakket 1 stuks

Nicorette Combi-therapy Patch 25mg + Spray 1mg Pakket 1 stuks

Pakket 1 stuks
73,90
Op voorraad
73,90
Maak stoppen met roken gemakkelijker met behulp van de combi-therapie van Nicorette gebruik de Invisi Patch en de Nicorette Mint spray samen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stoppen met roken - Rookvermindering - Nicotinesubstitutie

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

- Kleef de semi-transparante en soepele invisipatches ochtends op een droge, zuivere en onbehaarde plek van je huid en denk er voor de rest van de dag niet meer aan. De pleister heeft een draagtijd van 16 uur, maakt gedurende de dag een aangepaste dosis nicotine vrij en onderdrukt zo je trek in sigaretten.

Verwijder de patch voor je gaat slapen en gooi hem weg: ’s nacht heb je immers geen nicotine nodig. Kleef nooit twee opeenvolgende dagen op dezelfde plek een patch.

Langzaam afbouwen.

- Spray een dosis in de mond als de drang naar een sigaret te groot wordt. Ontgrendel de kinderbeveiliging. Houd de spraykop dicht bij uw geopende mond. Spuit de spray in de mondholte of zijwaarts in de wang zonder te slikken, in te ademen, de lippen te bevochtigen, te eten of te drinken. Herhaal dit nog een keer als uw rookverlangen niet binnen enkele minuten afneemt. Vergeet niet na gebruik de spray veilig te vergrendelen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

- Nicorette® Invisi Patch 25mg 14 patches

- Nicorette® Mint spray 150 dosissen

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nicorette
Aflevervorm Pakket
Type product Geneesmiddel
Methodes voor rookstop Nicotinesubstitutie
Supplementen zenuwstelsel Afkicken van verslavingen
Type verslaving Rookverslaving
Specifiek voor diabetici? not available

Nicorette Combi-therapy Patch 25mg + Spray 1mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.