085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nicorette Combi-therapy Patch 25mg + Zuigtabletten 2mg Pakket 1 stuks

Pakket 1 stuks
94,85
Op voorraad
94,85
Maak stoppen met roken gemakkelijker met behulp van de combi-therapie van Nicorette gebruik de Invisi Patch en de Nicorette Freshmint zuigtabletten samen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stoppen met roken - Rookvermindering - Nicotinesubstitutie

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

- Kleef de semi-transparante en soepele invisipatches ochtends op een droge, zuivere en onbehaarde plek van je huid en denk er voor de rest van de dag niet meer aan. De pleister heeft een draagtijd van 16 uur, maakt gedurende de dag een aangepaste dosis nicotine vrij en onderdrukt zo je trek in sigaretten.

Verwijder de patch voor je gaat slapen en gooi hem weg: ’s nacht heb je immers geen nicotine nodig. Kleef nooit twee opeenvolgende dagen op dezelfde plek een patch.

Langzaam afbouwen.

- Neem een zuigtablet als de drang naar een sigaret te groot wordt. Neem één zuigtablet in uw mond en beweeg het van tijd tot tijd van de ene kant van uw mond naar de andere, tot het volledig is opgelost. Gewoonlijk duurt dit minder dan 20 minuten. Kauw niet op de zuigtablet en slik deze niet in zijn geheel door. Eet of drink niet terwijl u een zuigtablet in de mond hebt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

- Nicorette® Invisi Patch 25mg 28 patches
- Nicorette® Freshmint 2mg 4x20 zuigtabletten

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nicorette
Aflevervorm Pakket
Type product Geneesmiddel
Methodes voor rookstop Nicotinesubstitutie
Supplementen zenuwstelsel Afkicken van verslavingen
Type verslaving Rookverslaving
Specifiek voor diabetici? not available

Nicorette Combi-therapy Patch 25mg + Zuigtabletten 2mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.