085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutergia Ergy C 400 Poeder Poeder 125g

Poeder 125g
23,22 27,00
Op voorraad
23,22
-15%
prijs apotheek: 27,00 Je bespaart: -3,78
Poeder met een exclusieve formule in de vorm van een geconcentreerd vitamine C poeder.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De dosering kan makkelijk worden aangepast aan de behoeften. Ergy C combineert vitamine C in 2 vormen: Calcium L-ascorbaat, een niet-verzurende vorm die een goede spijsverteringstolerantie heeft; Vitamine C van natuurlijke oorsprong uit acerola. Naast vitamine C zijn er nog andere werkzame stoffen in de vrucht aanwezig die de goede opname en het optimale gebruik van vitamine C door het lichaam bevorderen. De formule wordt aangevuld met een bijdrage van vitaminen van de B-groep en trans-resveratrol van plantaardige oorsprong: een originele synergie in poedervorm, en een geoptimaliseerde tolerantie.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ergy C 400 poeder kan worden aanbevolen: In het geval van belangrijke behoeften aan vitamine C gedurende een langere periode dankzij de optimale tolerantie; Om het immuunsysteem te ondersteunen en het organisme te beschermen tegen oxidatieve schade, als begeleiding en/of na medische behandelingen; Vitaminen C en B6 dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Vitaminen C en B2 zijn betrokken bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Ter ondersteuning tijdens periodes van vermoeidheid (verzwakte gronden). Vitaminen C, B2, B3 en B6 helpen de vermoeidheid te verminderen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Een lepel per dag (ongeveer 1 g). Verdunnen in een glas water (150 ml) of direct mengen in een compote. Kinderen van 3 tot 10 jaar, een halve lepel per dag en niet meer dan 200 mg vitamine C per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine C (calcium-L-ascorbaat), acerola-extract (Malpighia glabra L.), verdikkingsmiddel: acaciagom; vitamine B3 (nicotinamide), natuurlijk citroenaroma met andere natuurlijke aroma's, trans-resveratrol van plantaardige oorsprong, vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B2 (riboflavine). Geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen toegevoegde suiker.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B6, Vitamine C
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar, Voor kinderen, Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergy C 400 Poeder