085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutergia ErgyCébé Softgel 30 stuks

Softgel 30 stuks
12,88 14,00
Op voorraad
12,88
-8%
prijs apotheek: 14,00 Je bespaart: -1,12
Voedingssupplement op basis van een complex van vitaminen, oligo-elementen en antioxidanten. In capsulevorm. Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid, ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. Vervangt Biocébé, de formule is geoptimaliseerd.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

ErgyCébé is een uniek multivitaminecomplex in een vegetarische capsule. De formule bevat 12 vitamines, waaronder alle B-vitamines, en 2 mineralen.1 enkele capsule dekt 100% van de referentiewaarden voor voedingsstoffen in vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, C, D en E.Vitamines B2, B5, B6, B9 en C helpen vermoeidheid te verminderen en vitamine B2, C, E en zink helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen: 1 tot 2 capsules per dag.
Vanaf 10 jaar: 1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Acerola-sappoeder (Malpighia glabra L .maltodextrine, vitamine C); zinkgluconaat, vitamine B1 (thiaminehydrochloride), B2 (riboflavine), B3 (nicotinamide), B5 (D-calciumpantothenaat), B6 (pyridoxinehydrochloride), B8 (D-biotine), B9 (L-calciummethylfolaat), en B12 (methylcobalamine), antiklontermiddelen: calciumfosfaat en plantaardig magnesiumstearaat; vulstof: mono- en diglyceriden van vetzuren; vitamine E (D-alfa-tocoferylzuursuccinaat), vitamine D3 (cholecalciferol), vitamine A (retinylacetaat), chroomchloride.Plantaardige capsule (pullulan uit tapioca).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Chroom, Vitamine A, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E, Vitaminen B-complex, Zink
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 10 jaar
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia ErgyCébé