085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Nutergia ErgyDetox Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
20,70 23,00
Op voorraad
20,70
-10%
prijs apotheek: 23,00 Je bespaart: -2,30
Voedingssupplement op basis van planten, vitaminen en mineralen, in de vorm van capsules. Aangewezen ter bevordering van het verwijderen van afvalstoffen door het lichaam en de goede werking van de gal en de lever te ondersteunen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

ERGYDETOX is een synergetisch complex van 18 actieve ingrediënten in een unieke en complete formule die zwarte radijs, broccoli, paardenbloem, knoflook, vitaminen en zwavelverbindingen bevat, waaronder de aminozuren taurine, methionine en cysteïne. Paardebloem helpt bij het ontgiften en elimineren van de lichaamsfuncties, ondersteunt de lever-, biliary en nierfuncties. Knoflook, zink, koper, mangaan en selenium vergemakkelijken het antioxidantenpotentieel van het lichaam door de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

ERGYDETOX kan worden geadviseerd in gevallen waarin verontreinigende stoffen en/of zware metalen aanwezig zijn: tabak, metalen tandamalgamen waaruit kwikverbindingen voortkomen, luchtverontreiniging, enz

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 capsule(s) per dag bij een maaltijd

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Taurine 100 mg, L-cysteïne 80 mg, extracten van paardenbloem (Taraxacum offi cinale (L.) Weber ex F.H.Wigg) 40 mg, zwarte radijs (Raphanus sativus L.) 22,5 mg, broccoli (Brassica oleracea L.) 180 mg en knoflook (Allium sativum L.) 180 mg.) 40 mg, antiklontermiddelen: dicalciumfosfaat, plantaardig magnesiumstearaat; L-methionine 30 mg, L-glutamine 30 mg, glycine 30 mg, zinkcitraat 3,5 mg en mangaancitraat 0,5 mg, vitaminen B2 0,7 mg, B3 8 mg, B6 0,7 mg, B9 0,1 mg en B12 1,25 µg, natriumseleniet 14 µg, kopergluconaat 0,25 mg. Capsule: visgelatine.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen (zwarte radijs), voor mensen met antistollingsmiddelen (knoflook) en in geval van verstopping van de galwegen. Mensen met hypothyreoïdie of een schildklierbehandeling moeten vooraf een gezondheidsprofessional raadplegen (broccoli). Drink voldoende water gedurende de dag.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Lever- en galproblemen
Type samenstellingen Aanvullend
Effect Galwerking bevorderen, Ontgiften
Bevat Cysteïne, Koper, L-glutamine, Mangaan, Selenium, Taurine, Vitamine B12, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Detox, Gal- en leverfunctiebevorderend
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia ErgyDetox