085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Nutergia Ergyfemina Vloeibaar 250ml

Vloeibaar 250ml
18,00 20,00
Op voorraad
18,00
-10%
prijs apotheek: 20,00 Je bespaart: -2,00
Voedingssupplement op basis van kuisboom, vrouwenmantel, komijn, hysop en tijm, in de vorm van een drinkbare oplossing. Aangeraden in geval van ongemak tijdens de menstruatiecyclus of menopauze.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Comfort tijdens de menstruatiecyclus of de menopauze.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

10 tot 20 ml per dag in ½ glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Waterige oplossing van oligo-elementen (gefilterd water, concentraat van zeewater, extract gestandaardiseerd lithothamne - Lithothamnium calcareum, gluconaat van zink, ijzer en koper, chroom chloriden, mangaansulfaat, molybdaat en seleniet van natrium), stabilisator: plantaardige glycerine; extracten van kuisboom (Vitex agnus castus), komijn (Cuminum cyminum), hysop (Hyssopus officinalis), vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris) en tijm (Thymus vulgaris), bewaarmiddel: kaliumsorbaat; zuurmiddel: melkzuur; zinkchloride.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige samenstellingen
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergyfemina