085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutergia Ergymag Capsules 180 stuks

Capsules 180 stuks
30,81 39,00
Op voorraad
30,81
-22%
prijs apotheek: 39,00 Je bespaart: -8,19
Ergymag combineert magnesium met B-vitamines, essentiële co-factoren en zink, dat het zuur-base-evenwicht ondersteunt.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een formule met 2 functies: magnesiumopname en ontzuringskracht.4 magnesiumzouten met complementaire eigenschappen vormen ERGYMAG: ontzurend citraat en carbonaat met remineraliserende werking, bisglycinaat met een zeer goede biologische beschikbaarheid, en marien magnesium (oxide), een natuurlijke bron van magnesiumZink neemt deel aan een goed zuur-base metabolisme, om het lichaam te ontzuren. Het draagt bij aan het onderhoud van de nagels en het haar, maar ook aan het behoud van een normaal skelet. Vitaminen B2, B3 en B8 dragen bij tot het behoud van normale slijmvliezen. Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen om het kraakbeen en de botten normaal te laten functioneren.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

ERGYMAG kan worden aanbevolen om met nerveuze vermoeidheid om te gaan.ERGYMAG is bijzonder geschikt:- Bij tekenen van nervositeit: hyperemotiviteit, angst, slaapstoornissen.Magnesium en de vitaminen B1, B3, B6 en B8 dragen bij aan de goede werking van het zenuwstelsel en de normale psychologische functies.- In de aanwezigheid van algemene vermoeidheid met aanpassingsmoeilijkheden. Magnesium en vitamine B2, B3, B5 en B6 helpen de vermoeidheid te verminderen.- Tijdens spiermanifestaties: krampen, vlechten van het ooglid... Magnesium draagt bij aan een normale spierfunctie.- Als achtergrondaanvoer in zure en gedemineraliseerde grond of met demineralisatie: broze nagels en haar, tijdelijke gewrichtsklachten, slijmvliesontsteking...

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

3 capsules per dag.Voor 15 tot 30 dagen, afhankelijk van de patiënt

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magnesiumcitraat en bisglycinaat, marien magnesium (magnesiumoxide), magnesiumcarbonaat, zinkgluconaat, vitaminen B1, B2, B3, B5, B6 en B8,antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat en calciumfosfaat.Capsule: visgelatine.Allergeen: vis.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Overige
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Overige
Tijdstip inname Meermaals per dag
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Nutergia Ergymag

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergymag