085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Nutergia Ergymunyl Drinkbare oplossing 250ml

Drinkbare oplossing 250ml
16,40 20,00
Op voorraad
16,40
-19%
prijs apotheek: 20,00 Je bespaart: -3,60
Voedingssupplement op basis van echinacea, rozemarijn, olijf en grapefruit, als een orale oplossing. Aangegeven in de winter.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Waterige oplossing van sporenelementen (gefilterd water, zeewaterconcentraat, kleiwaterfiltraat, mangaan en kopersulfaten, zink- en chroomchloriden, ijkgluconaat, molybdaat en natriumseleniet, zuurteregelaar: melkzuur), stabilisator : plantaardige glycerine; extracten van olijf (Olea europaea), echinacea (Echinacea purpurea en Echinacea angustifolia), duizendblad (Achillea millefolium), weegbree (Plantago lanceolata), rozemarijn (Rosmarinus officinalis) en grapefruit (Citrus grandis), natuurlijke smaak, conserveermiddel: kaliumsorbaat; zuurteregelaar: melkzuur.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Drinkbare oplossing
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Immuunsysteem, Luchtwegen, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergymunyl