085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutergia Ergyphytum Vloeibaar 250ml

Vloeibaar 250ml
15,80 20,00
Op voorraad
15,80
-21%
prijs apotheek: 20,00 Je bespaart: -4,20
Voedingssupplement op basis van duivelsklauw, zwarte bes, brandnetel, bamboe in de vorm van een orale oplossing. Aangewezen in geval van last aan de gewrichten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

ERGYPHYTUM bestaat uit vier planten die bijdraagt ​​aan de gewrichten. De brandnetel en zwarte bessen zijn bewezen om de drainage van het lichaam te bevorderen. 


Sporenelementen voltooiing van de mangaan-rijke formule die bijdraagt ​​aan de normale vorming van bindweefsel in het kraakbeen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Pijnlijke gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 dopjes per dag in een half glas water doen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Solution aqueuse d’oligoéléments (eau filtrée, concentré d’eau de mer, filtrat d’eau argileuse, chlorures de zinc et de chrome, sulfates de manganèse et de cuivre, gluconate de fer, molybdate et sélénite de sodium, acidifiant : acide  lactique),  stabilisant :  glycérine  végétale ;  extraits  de  cassis  (Ribes nigrum), ortie (Urtica dioica), harpagophytum (Harpagophytum procumbens) et  bambou (Bambusa  arundinacea),  hydroxyde  et  chlorure  de  potassium, conservateur :  sorbate  de  potassium ;  lactate  de  calcium,  arôme  naturel, acidifiant : acide lactique.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Innemen als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl, de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Fytotherapie
Bevat Brandnetel, Duivelsklauw, Zwarte bes
Aangewezen bij Gewrichtspijn
Keyword Gewrichtspijn, Natuurlijk
Toedieningswijze Oraal

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergyphytum