085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Nutergia Ergytonyl Oplossing 250ml

Oplossing 250ml
16,40 20,00
Op voorraad
16,40
-19%
prijs apotheek: 20,00 Je bespaart: -3,60
Voedingssupplement op basis van sporenelementen, in de vorm van een oplossing. Aangewezen in tijden van stress en vermoeidheid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

ERGYTONYL bestaat uit een trio van energie gevende kruiden die ook helpen bij het ​​optimaliseren van de mentale en cognitieve prestaties met inbegrip van de concentratie en het geheugen. 

Micronutriënten aanvulling formule die rijk is aan zink, ondersteunen cognitieve functies en bron van magnesium, waardoor er minder vermoeidheid.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

ERGYTONYL kan worden aanbevolen in gevallen van fysieke vermoeidheid en / of psychische stress, overwerk of tijdens intense werk tijdens examen ...

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 dopjes per dag oplossen in een glas water en buiten de maaltijden opdrinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Solution aqueuse d’oligoéléments (eau filtrée, concentré d’eau de mer, filtrat d’eau argileuse, chlorures de zinc et de chrome, gluconate de fer, sulfates de manganèse et de cuivre, molybdate et sélénite de sodium, acidifiant : acide lactique), stabilisant : glycérine végétale; fructose, extraits d’éleuthérocoque(Eleutherococcus  senticosus),  ginseng  (Panax  ginseng)  et  maté  (Ilex para-guariensis), lactate de magnésium, arôme naturel, conservateur : sorbate de potassium; acidifiant : acide lactique.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Innemen als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl, de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Oplossing
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Overige, Panax Ginseng
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag
Keyword Geheugen, Stress vermoeidheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Nutergia Ergytonyl

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergytonyl