085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Nutergia Ergyzym Capsules 40 stuks

Nutergia Ergyzym Capsules 40 stuks

Capsules 40 stuks
17,45 20,00
Op voorraad
17,45
-13%
prijs apotheek: 20,00 Je bespaart: -2,55
Voedingssupplement op basis van 6 enzymen, dat de goede werking van de enzymen tijdens de vertering ondersteunt.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Ergyzym is een unieke synergie die betaïne combineert met een complex van 6 natuurlijke enzymen: Lipase (vertering van vetten), Protease (vertering van eiwitten), Amylase en cellulase (vertering van koolhydraten), Lactase (vertering van lactose), Tolerase® G (afbraak van gluten). Ergyzym bevat eveneens calcium, dat bijdraagt tot de normale werking van de spijsverteringsenzymen, en de vitaminen B2 en B3, die bijdragen tot het behoud van gezonde slijmvliezen. Ergyzym is beschikbaar als plantaardige maagsapresistente DR Caps® capsule.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ontregelde spijsvertering, overgevoelige maag en darmen; Overvloedige maaltijden, onvoldoende kauwen; Goede werking van de spijsverteringsenzymen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule bij de 2 hoofdmaaltijden van de dag (of 2 capsules/dag). De capsule niet openen. Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lithothamnium (Phymatolithon calcareumPall.),DigeZyme® (amylase, protease, cellulase, lactase, lipase), betaïnehydrochloride, Tolerase® G (prolyl-oligopeptidase), vitaminen B3 (nicotinamide), B5 (D-calciumpantothenaat) en B2 (riboflavine). Plantaardige maagsapresistente DR Caps® capsule (hydroxypropylmethylcellulose uit houtpulp van dennenbomen).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergyzym