085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nutergia VectiPass Softgel 60 stuks

Softgel 60 stuks
17,38 22,00
Op voorraad
17,38
-22%
prijs apotheek: 22,00 Je bespaart: -4,62
Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen, in capsulevorm. Het wordt aanbevolen in het geval van verhoogde vitamine- en mineralenbehoefte, restrictieve diëten of eetstoornissen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vectipass is rijk aan vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een restrictief dieet. Calcium draagt bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen en zink bevordert de goede stofwisseling van macronutriënten (vetzuren, eiwitten en koolhydraten). Vitamine B9 helpt vermoeidheid te verminderen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verhoogde behoefte aan vitaminen en mineralen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 capsules per dag, aan het begin van de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Calciumcabronaat 120,5 mg, magnesiumcarbonaat 28 mg, calcium, magnesium en kaliumcitraten, ijzer 2,1 mg en zink 2,25 mg gluconaten, antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat; lithothamnion (Phymatolithon calcareum Pall.), vitaminen B1 0,7 mg, B6 1 mg, B9 100 µg en B12 0,5 µg, vitamine D3 2,5 µg, kaliumjodide (jodium) 50 µg, natriumseleniet (selenium) 25 µg. Capsule: visgelatine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Calcium, IJzer, Jodium, Magnesium, Selenium, Vitamine B1, Vitamine B12, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur, Vitamine D, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia VectiPass