085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Nutergia VectiPur Softgel 60 stuks

Softgel 60 stuks
25,23 29,00
Op voorraad
25,23
-13%
prijs apotheek: 29,00 Je bespaart: -3,77
Voedingssupplement op basis van kaneel, chroom, aminozuren, co-enzym Q10 en B-vitamines, in capsulevorm. Het is aangewezen voor het handhaven van een normaal bloedglucose- en lipidenniveau, om het verlangen naar suiker te helpen bestrijden en om het energiemetabolisme van het lichaam te ondersteunen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vectipur bevat methionine, co-enzym Q10 en kaneel dat bijdraagt aan de normale stofwisseling van glucose en insuline en helpt de bloedsuikerspiegel te verlagen. Kaneel ondersteunt de bloedsomloop en helpt om een normaal bloedsuikerniveau te behouden. Vectipur is rijk aan de vitaminen B6, B9 en B12, die helpen de vermoeidheid te verminderen en bijdragen tot het normale metabolisme van homocysteïne. Vitamine E is betrokken bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 3 capsules per dag, tijdens de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 3 capsules: L-arginine 405 mg, L-carnitinetartraat 240 mg, Ceylon kanelextract (Cinnamomum zeylanicum Blume) 2400 mg, L-methionine 210 mg, co-enzym Q10 105 mg, antiklontermiddelen: stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat; vitamines E 30 mg, B6 2 mg, B9 200 µg en B12 1 µg, chroomchloride 25 µg. Capsule: visgelatine, kleurstof: ijzeroxide.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Type behandeling Preventief
Type samenstellingen Aanvullend
Effect Verbetert de bloedsuikerspiegel
Bevat Chroom, Co-enzyme Q10, L-arginine, L-carnitine, Methionine, Vitamine E, Vitaminen B-complex, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Aangewezen bij Onevenwichtige bloedspiegel
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia VectiPur