085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutreov Slim Success XP Vetverbrander Capsules & tabletten 45 stuks

Capsules & tabletten 45 stuks
38,10 48,23
Op voorraad
38,10
-22%
prijs apotheek: 48,23 Je bespaart: -10,13
Vetopnemende expertoplossing met een innoverende formule, geïnspireerd op de natuur en verrijkt met een microbiotische stam.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voeding levert ons van nature vetten, suikers en calorieën in variabele hoeveelheden. De revolutionaire formule van Slim Success® XP Extra-krachtige 5-in-1 Vetopnemer, het resultaat van onderzoek door de laboratoria Nutreov, is een expertoplossing van de nieuwe generatie om de calorie-inname te verminderen, vet en suikers weg te vangen en de bloedsuikerspiegel op een normaal peil te houden. Hij is verrijkt met Lactobacillus Gasseri (40 miljard CFU/inname), een bacterie die van nature aanwezig is in de darmflora en helpt om die weer in evenwicht te brengen. Een innoverende formule verrijkt met een microbiotische stam, voor een 5-in-1 werking

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Innemen met een groot glas water. Dagelijks 1 capsule 15 à 20 minuten vóór de hoofdmaaltijd en 2 tabletten tijdens de maaltijd of 1 tablet ‘s middags en 1 tablet ‘s avonds. De tabletten niet tegelijkertijd met geneesmiddelen innemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten maagsapresistente capsule: Microbiotische stam: Lactobacillus Gasseri (melk) – Maagsapresistent omhulsel: HPMC, gellangom – Acaciagomvezels – Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Ingrediënten tablet: Poeder van cladoden van vijgcactus Opuntia ficus indica (L.) Mill. op Arabische gom – Vulmiddelen: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat – Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, stearinezuur – Chroom (chroomchloride) – Vitamine B3 (nicotinamide).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Afslanken kan alleen in het kader van een gecontroleerde calorie-inname. Niet geschikt voor kinderen en tieners die nog in de groei zijn, noch voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Doordat dit product zich aan andere bestanddelen kan binden, moet voldoende tussentijd worden gerespecteerd bij het nemen van medicatie. Innemen met veel water zodat de bestanddelen tot in de maag geraken. Bij voorkeur gebruiken vóór de op de verpakking vermelde datum. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutreov
Aflevervorm Capsules & tabletten
Type product Voedingssupplementen
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Nutreov Slim Success XP Vetverbrander

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutreov Slim Success XP Vetverbrander