085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutribound Viyo recuperation kat Oplossing 3x150ml

6 reviews
Oplossing 3x150ml
22,00 27,50
Op voorraad
22,00
-20%
prijs apotheek: 27,50 Je bespaart: -5,50
Een recuperatie drink met een aangename smaak speciaal voor katten. Is aangewezen bij herstel na operatie of ziekte, gebrek aan eetlust, verandering van dieet of bij oudere en zieke katten.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Virbac
Aflevervorm Oplossing
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type voer Voedingssupplement
Type dier Kat
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Aanvullend, Herstellend

Laatste reviews en ervaringen met Nutribound Viyo recuperation kat

na operatie meegekregen vd dierenarts, Bolleke was volledig verzwakt en wilde niets innemen, ook geen water. die Nutribound likte ze volledig leeg en sindsdien is ze gaan eten en drinken en herstelde ze zienderogen( ik heb 3 flessen gegeven ) Dierenarts zij dat het blijkbaar een Vlaamse innovatie is , enfin ons Bolleke is terug de oude , vol levenslust , wij zijn PRO

Francois

Onze poes Valleke(13) was verzwakt en had last van schilfers, op aanraden van onze dierenarts hebben we 4 weken Nutribound gegeven , na 3 dagen al veel levendiger en na 4 weken een blinkende vacht en weg alle schilfers ! het mooie van dit product is dat ze er zot van was !! dus een smakelijke medicatie , wij zijn superrrrr tevreden ... en Valleke ook

Marleen

Zeer effectief product en gemakkelijk te geven aan de dieren die nodig hebben om hun algemene toestand te herstellen. De volle vitaminen geven ze terug hun eetlust en de kracht om terug te gaan naar de helling.

Fabienne

Mijn Snuitje is een dementerende pancreaspatient van vermoedelijk 16 jaar of ouder. Hij is door elke moeilijke periode geraakt met nutirbound cat. Het stimuleert zijn eetlust en ik kan er ook zijn pilletjes makkelijk in vermengen. Dus voor mij is het onmisbaar en iets dat ik altijd in huis heb !!

Karla

Onze kat wilde niet meer eten. Door dit product eet ze nu ook weer brokken. Geweldig

Patrick

Onze Jef is er zot op, maar herstelde ook vlug na zijn operatie. Als 16 jarige kat krijgt hij het nu zo verder.

Heidi