085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Nutricia Nutrison Peptisorb Plus HEHP 1l

1l
25,18 27,98
Op voorraad
25,18
-10%
prijs apotheek: 27,98 Je bespaart: -2,80
Dieetvoeding bij ziektegerelateerde ondervoeding bij verstoorde absorptie en/of verstoorde spijsvertering.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Te gebruiken onder medisch toezicht. Door ziekte, een operatie, medicijnen of een behandeling is het mogelijk dat u niet kunt, mag of wilt eten. Terwijl goede voeding juist dan extra belangrijk is. Sondevoeding kan dan een goede oplossing zijn. Sondevoeding wordt gebruikt als aanvulling op of volledige vervanging van de normale voeding. Nutrison Peptisorb Plus HEHP is een kant-en-klare, volledige, energierijke en eiwitrijke sondevoeding op basis van peptiden. Eiwit in deze voeding is al in korte stukjes geknipt (korte-keten peptiden). Nutrison Peptisorb Plus HEHP is een voeding voor medisch gebruik en wordt door uw arts of diëtist geadviseerd bij ziektegerelateerde ondervoeding bij patiënten met verstoorde absorptie en/of verstoorde spijsvertering.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Om te zorgen dat uw gewicht stabiel blijft en om eventueel weer aan te komen, krijgt u sondevoeding. Er zijn verschillende soorten Nutrison sondevoeding, afgestemd op de behoeften van individuele patiënten. Uw arts of diëtist weet welke voeding voor u de juiste is. Nutrison Peptisorb Plus HEHP kan worden voorgeschreven wanneer er problemen zijn met de vertering of opname van voedingsstoffen in de darm. Het kan eventueel ook bij een voedselallergie gebruikt worden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Controleer op uiterlijke afwijkingen. Goed schudden voor gebruik. Niet verdunnen en geen medicatie toevoegen. Aanbevolen koel en droog te bewaren. Toedienen bij kamertemperatuur. Na openen (folie doorgeprikt en toedieningssysteem verwijderd) is de fles afgesloten en in de koelkast maximaal 24 uur te bewaren. Indien verbonden met het toedieningssysteem (aseptisch gehandeld, gesloten systeem) heeft de fles een aanhangtijd van maximaal 24 uur. Als de dop van de fles is verwijderd (bij gebruik als open systeem) heeft deze een aanhangtijd van maximaal 8 uur.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Water, dextrine-maltose, wei-eiwithydrolysaat (van koeMELK), plantaardige oliën (middenketen triglyceriden kokosnoot- en palmolie), koolzaadolie), SOJAlecithine, stabilisatoren (microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose ), natriumcitraat, kaliumhydroxide, magnesiumwaterstoffosfaat, calciumfosfaat, cholinechloride, natriumchloride, natrium L-ascorbaat, taurine, L-carnitine, ijzerlactaat, magnesiumcitraat, zinksulfaat, carotenoïden (bevat SOJA) (lycopeen oleohars uit tomaten, β-caroteen, luteïne), DL-α-tocoferylacetaat, kopergluconaat, mangaansulfaat, calcium D-pantothenaat, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, natriumfluoride, riboflavine, retinylacetaat, nicotinamide, chroomchloride, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, natriumseleniet, D-biotine, fyllochinon, natriummolybdaat, cholecalciferol.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor zuigelingen en patiënten met galactosemie.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutricia
Type product Dieetvoeding
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Aangewezen bij Ondervoeding
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met Nutricia Nutrison Peptisorb Plus HEHP