085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutricia Phlexy-10 NF Tabletten 75 stuks

Tabletten 75 stuks
78,40
Op voorraad
78,40
Voedingssupplement voor medisch gebruik op basis van essentiële en niet-essentiële aminozuren, in de vorm van tabletten. Vanaf 8 jaar. Voor de dieetbehandeling van fenylketonurie, een genetische ziekte met een verhoogde concentratie van fenylalanine in het bloed.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dieetvoeding bij fenylketonurie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Innemen met water of verdunde dranken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Eén portie (10 tabletten) Phlexy-10 tabletten levert 8,3 gram eiwitequivalent.Ingrediënten: Microckristallijne cellulose, L-leucine, L-tyrosine, L-lysinehydrochloride, L-proline, L-arginine, L-valine, L-asparaginezuur, gedeeltelijk gepregelatineerd maiszetmeel, glycine, L-isoleucine, L-threonine, L-glutamine, L-serine, L-alanine, L-histidine, magenesiumstearaat, L-cystine, hydroxypropylmethylcellulose, L-tryptofaan, arabische gom, L-methionine, stearinezuur, glycerol, taurine, L-carnitine.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht. Niet geschikt als enige voedingsbron. Niet geschikt voor parenteraal gebruik.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutricia
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Aminozuren
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 8 jaar
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutricia Phlexy-10 NF