085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Nutrilon Omneo 1 Poeder 5x23g

1 reviews
Poeder 5x23g
4,99
Op voorraad
4,99
Zuigelingenmelk tegen verteringsproblemen, voor baby's vanaf de geboorte. Bij klachten van constipatie,harde stoelgang en krampjes. In 5 praktische porties voor 5 zuigflessen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Sinds 125 jaar ontwikkelen de teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingskundigen bij Nutricia de meest geavanceerde Nutrilon®-formules en bieden je zo het beste van onze expertise.
Poedermelk Nutrilon® Omneo 1 is een voeding voor medisch gebruik aangewezen als dieetvoeding bij baby krampjes, kolieken, moeizame ontlasting en/of constipatie. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte en tot 6 maanden.
• Formule op basis van partieel hydrolysaat
• Bevat beta-palmitaat en GOS/FOS-vezels
• Flesvoeding in probeerformaat: de doos bevat 5 zakjes van 23g, en het gewicht van het zakje is aangepast om een zuigfles klaar te maken
• Ook verkrijgbaar in poedervorm in een doos van 800 g met een voorziene ruimte om het maatschepje op te bergen.
Vanaf 6 maanden en met de goedkeuring van je arts, kun je overschakelen op Nutrilon® Omneo 2.
Heb je vragen over je eigen voeding, of over de voeding van je kindje? Onze voedingskundigen staan voor je klaar!
Telefoon (gratis): 0800 16 16 85 - Whatsapp: +32 471 13 43 00
Belangrijk: Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s. Nutrilon® Omneo 1 is geschikt vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding.
Gebruik Nutrilon® Omneo 1 enkel onder medisch toezicht.
Nutricia is fier B Corp® gecertificeerd te zijn!

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dieetvoeding bij krampen, kolieken, moeizame ontlasting of constipatie.

Nutrilon® Omneo 1 is een voeding voor medisch gebruik. Geschikt als enige voedingsbron vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Gebruik Nutrilon® Omneo 1 alleen onder medisch toezicht. Nutrilon® Omneo 1 is een dikkere voeding. Pas de speen hierop aan, indien nodig. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Giet de benodigde hoeveelheid water in de fles, verwarm het water tot 37,5°C. Voeg het zakje 23g aan het water. Sluit de fles en schud direct en krachtig gedurende 10 seconden totdat het poeder volledig is opgelost. NB: volg altijd deze gebruiksaanwijzing. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico’s voor de gezondheid van je baby verbonden

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gehydrolyseerd wei-eiwitconcentraat (melk), plantaardige oliën (palmolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, high oleic zonnebloemolie, kokosolie), glucosesiroop, galacto-oligosachariden (melk), maltodextrine, aardappelzetmeel, maiszetmeel, lactose (melk), fructo-oligosachariden, visolie, kaliumdiwaterstoffosfaat, calciumfosfaat, calciumchloride, cholinechloride, olie van Mortierella alpina, magnesiumwaterstoffosfaat, kaliumchloride, natriumchloride, L-ascorbinezuur, inositol, taurine, ijzersulfaat, L-carnitine, zinksulfaat, uridine 5'-monofosfaat natrium zout, DL-α-tocoferylacetaat, cytidine 5'-monofosfaat, calcium D-pantothenaat, adenosine 5'-monofosfaat, inosine 5'-monofosfaat natrium zout, nicotinamide, guanosine 5'-monofosfaat natrium zout, kopersulfaat, riboflavine, emulgator (sojalecithine), retinylpalmitaat, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, kaliumjodide, pteroylmonoglutaminezuur, antioxidant (ascorbylpalmitaat), mangaansulfaat, natriumseleniet, fytomenadion, cholecalciferol, D-biotine, cyanocobalamine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutrilon
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Bij grote verteringsproblemen, blijvende krampen, Bij kleine verteringsproblemen, krampen
Type voeding Startvoeding, Volledige
Leeftijdscategorie 0 tot 6 maanden
Keyword Constipatie, Krampen, Zuigelingenmelk
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available

Meest gestelde vragen

over Nutrilon Omneo 1

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Omneo 1

Handig om mee te nemen. Zeker in het begin als ke maar af en toe een flesje geeft in combinatie met borstvoeding.

Kristel Verbruggen