Nutrini drink rode vruchten smoothie Drankje 200ml

Medische, calorierijke voeding voor kinderen, op basis van sojamelk en echt fruit. Bevat alle belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, energie, vezels, vitaminen en mineralen. Het kan gebruikt worden als aanvulling op de normale voeding. Smaak: Rode vruchten, zonder gluten.

prijs apotheek: € 2,99
2,69
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

NutriniDrink Smoothie is een calorierijk voedingsdrankje op basis van melk met echt fruit, vooral geschikt voor kinderen met dysfunctioneel maag-darmkanaal. Evenwichtige voeding voor kinderen is een kenmerk van dit product. Het mengsel van prebiotische voedingsvezels Multi Fibre bestaat uit 6 verschillende voedingsvezels. Het bevordert de normale darmflora en regelt de regulatie van de hoeveelheid en consistentie van de ontlasting, met name bij langdurig gebruik. Het eiwit gedeelte bestaat uit een superieure eiwitten en zijn goed verteerbaar. Een oliemengsel van zonnebloemolie en raapzaadolie voor de lipide componenten. Het koolhydraat gedeelte bestaat uit een mengsel van disacchariden , oligosacchariden en polysacchariden. NutriniDrink Smoothie is vrij van gluten.
NutriniDrink Smoothie is vooral geschikt voor kinderen met groeistoornissen, cystic fibrosis, cachectische aandoeningen zoals tumors, waterbeperkingen, zoals bij hart-en vaatziekten. NutriniDrink Smoothie is geschikt als enige bron van voeding.
1-3 NutriniDrink Smoothie flesjes per dag om de normale voeding aan te vullen.
Water, fruitpulp et concentraat van fruitsap (15 %), appelpulp (3,5 %), perenpulp (3,5 %), geconcentreerd citroensap (1,0 %), suiker, maltodextrine, groentenolies (colza, tournesol), protéines delait, fibres alimentaires (polysaccharides desoja, inuline, oligofructose, amidon résistant,gomme arabique, cellulose), régulateurs del’acidité (acide citrique, acide phosphorique),lactate de calcium, stabilisateur (pectine),émulsifiants (mono- et diglycérides d’acidesgras alimentaires), citrate tripotassique,amidon, citrate de magnésium, phosphatedisodique, citrate trisodique, phosphatedicalcique, chlorure de choline, caroténoï-des (contient du soja, du ß-carotène, de lalutéine, du lycopène), L-ascorbate de sodium,acide L-ascorbique, taurine, diphosphate defer, sulfate de zinc, L-carnitine, nicotinamide,acétate de DL-α-tocophéryle, sélénite desodium, acétate de rétinyle, D-biotine, cholé-calciférol, D-pantothénate de calcium, chlorhydratede thiamine, sulfate de manganèse,sulfate de cuivre, riboflavine, chlorhydrate depyridoxine, acide de ptéroylmonoglutamine,iodure de potassium, fluorure de sodium,phytoménadione, cyanocobalamine, molybdatede sodium, chlorure de chrome (lll).fruit rouges : pulpe de fraise (3,5 %), framboospulp (3,5 %), concentré de jus de carotte(1,5 %), arômes (fraise, framboise)fruits d’été : abrikoospulp (3,5 %),pulpe de banane (3,5 %),concentraat van wortelsap(0,9 %), aroma's (banaan, abrikoos),phosphate monopotassique, hydroxyde depotassium
Smoothie NutriniDrink is niet geschikt wanneer enterale voedingsinname niet mogelijk is of in geval van intolerantie voor één van de componenten. NutriniDrink Smoothie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar. Niet geschikt voor patiënten die een dieet zonder vezels volgen of mensen met galactosemie. Gebruik alleen onder medisch toezicht.
Merk Nutrinidrink
Aflevervorm Drankje
Type product Dieetvoeding
Type voeding Aanvullend, Volledige
Aangewezen bij Algemene verzwakking, Kauw- en slikproblemen, Postoperatief herstel
Smaak Rode vruchten
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available
Gedeelde ervaringen
    christelle
    24/11/2016
    zeer goed product mijn jongen houdt, naast maaltijden, omdat hij niet veel eet