085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nutriphyt Iso-xx Tabletten 30 stuks

2 reviews
Tabletten 30 stuks
28,40 35,50
Op voorraad
28,40
-21%
prijs apotheek: 35,50 Je bespaart: -7,10
Voedingssupplement met soja-extract, prebiotica en probiotica, in de vorm van tabletten. Helpt een normale overgang te ondersteunen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Menopauzale klachten.

Eigenschappen

Bevat isoflavonen (fyto-oestrogenen) die een sterke affiniteit hebben voor oestrogeenreceptoren en een sterke antioxidanswerking hebben. Door het pro- en prebioticamengsel wordt er meer equol gevormd uit daidzeine, één van de isoflavonen, dat een sterkere antioxidans is en een grotere affiniteit heeft met oestrogeenreceptoren Het blijkt dat er specifieke bacteriën zijn om stap 1 te bewerkstelligen – het afsplitsen van de suikergroep; voor stap 2 – de omzetting van daidzeïne naar equol – zijn er dan weer andere bacteriën nodig. In Isoxx ® wordt de sojamatrix gebruikt met de juiste humane bacteriën, nodig om stap 1 en 2 zo optimaal mogelijk te laten verlopen.. De hoogste concentratie aan equol is te vinden in de borst. In landen waar meer soja geconsumeerd wordt is er een lagere incidentie aan borstkanker.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Soja-extract 60 mg, pro- en prebioticamengsel per tablet.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutriphyt
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Soja-extract
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutriphyt Iso-xx

Ik heb de homeopathie en verschillende producten en andere merken isoflavonen geprobeerd. Voor mij iso-xx het beste om opvliegers te verminderen.

Claudine

Het enige produkt dat helpt bij mijn opvliegers.

Maggie