085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutriphyt Linidol 30 caps voordeelpakket Capsules 2x30 stuks

3 reviews
Capsules 2x30 stuks
64,46 81,60
Op voorraad
64,46
-21%
prijs apotheek: 81,60 Je bespaart: -17,14
Koop nu 2 doosjes Nutriphyt Linidol 30 capsules aan een voordelige prijs.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Linidol is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige plantenextracten en specifieke antioxidant-nutriënten die bijdragen tot het normaal oestrogeenmetabolisme en het behoud van de normale vrouwelijke hormonale balans helpen ondersteunen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 caps per dag. Juist voor of bij het eten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Brassica oleracea (Broccoli) 250mg, Linum usitatissimum (Lijnzaad) 100mg, L-Glutathion 100mg Hulpstoffen: Oryza sativa L. (rijstextract) 170 mg, Geleermiddel: Pullulan (plantaardige capsule)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutriphyt
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige samenstellingen
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutriphyt Linidol 30 caps voordeelpakket

Goed product om hormoonhuishouding te stabiliseren, heeft daarmee ook effect op stemming en algemene gezondheid. Een echte aanrader.

Marjon

Ik gebruik dit product nu 7 weken. Bij elke capsule visualiseer ik dat het me helpt om gezond te blijven. Ik gebruik Linidol om het Oestrogeen in mijn lichaam laag te houden. 5 Jaar geleden kreeg ik de diagnose borstkanker. Hormoongevoelig dus het is belangrijk dat de Oestrogeen laag blijft. Ik vind het heel fijn dat de capsule geen geur heeft. De prijs vind ik erg hoog. Ik ben heel dankbaar dat het in mijn leven is gekomen; een natuurlijk product dat mijn gezondheid ondersteunt. Liefs, Loes

Loes

Goed product. Werking is pas na 3 maanden echt goed in te schatten. Prettig dat Viata daarom een goede prijs biedt voor meerdere doosjes. Doordrukstrips gaan soms wat lastig, waardoor capsule soms te ver indeukt.

adj