085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutriphyt Mucoperm appel+ Zakjes 60 stuks

8 reviews
Zakjes 60 stuks
44,74 53,90
Op voorraad
44,74
-17%
prijs apotheek: 53,90 Je bespaart: -9,16
Voedingssupplement met spirulina, in de vorm van zakjes. Ondersteunt het normaal functioneren van het darmslijmvlies. Met appelextract.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De darm is bekleed met een slijmvlies en heeft een bijzondere functie; enerzijds moet dit orgaan allerlei nuttige stoffen uit de voeding op kunnen nemen en anderzijds moet het ongewenste stoffen en ziektekiemen weren. Een goede vertering en de darm en slijmvliesbarrière staan daarom centraal in de gezondheid van de mens. Verstoring daarvan kan tal van ongemakken veroorzaken. Een verantwoorde leefstijl met gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en nachtrust zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. 

Mucoperm past bij dit gezondheidsbewustzijn. Mucoperm is geen geneesmiddel, maar een uitgekiend voedingssupplement dat kort samengevat uit 3 groepen natuurstoffen bestaat die elkaar overlappen en aanvullen. 

•Kruiden-extracten en zeewier;
•spijsverterings-enzymen;
•Voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen en aminozuren.

Mucoperm draagt ook bij tot een gezonde proteïne synthese en spierfunctie van het hart. Mucoperm ondersteunt het lichaam om vermoeidheid te verminderen en het energie-niveau te normaliseren. Mucoperm wordt in vloeibare vorm ingenomen en is uitstekend opneembaar waardoor het direct de verzorgende functie voor het lichaam kan vervullen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Mucoperm draagt bij tot een gezonde proteïne synthese in de darm. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.
Tot 3 zakjes per dag opgelost in water, sap of vloeibare voeding volgens het volgende schema.

Gebruikstip:
Praktisch is om de totale gewenste dagdosering in de ochtend te mengen in een flesje water, zodat verspreid over de dag telkens een paar slokken genomen kunnen worden. De smaak kan daarbij naar believe worden geregeld door meer, of juist minder, water te gebruiken. Tussentijds het flesje met de mucopermoplossing niet in de koelkast bewaren, omdat gekoelde drank verkeerd kan vallen op een gevoelige maag- en darmen. Het mengsel moet dezelfde dag worden ingenomen en kan niet worden bewaard.

1ste week: 2 x ½ zakje per dag
2de week: 2 x 1 zakje per dag
Vanaf 3de week: 3 x 1 zakje per dag

Bijwerkingen Toon meer>> <<Toon minder

Falsch

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Spirulina 132,94 mg, L-Glutamine 94,95 mg, Magnesiumbisglycinaat 83,55 mg, Curcuma longa (geelwortel) extract 75,97 m, Enzymcomplex 35,06 mg, MSM 30,39 mg, Gamma-oryzanol 28,49 mg, Vitamine C 18,99 mg, Alfa-liponzuur 18,99 mg, Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel) extract 7,6 mg, Vitamine B3 7,60 mg, N-acetyl-cysteïne 3,79 mg, L-glutathion 3,79 mg, Vitamine E 1,90 mg, Vitamine B5 1,90 mg, Mangaanbisglycinaat 0,38 mg, Zinkbisglycinaat 1,14 mg, Vitamine B6 0,38 mg, Vitamine B1 0,19 mg, Vitamine H (Biotine) 110 µg, Vitamine A 110 µg, Foliumzuur 27,00 µg, Seleniummethionine 7,6 µg, Vitamine B12 0,38 µg, Vitamine D3 0,38 µg, Appelextract 3 g.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutriphyt
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Kurkuma, Overige, Spiruline
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Nutriphyt Mucoperm appel+

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutriphyt Mucoperm appel+

Goed product als hulp tegen lekkende darm. Wel erg prijzig, zelfs al kreeg ik bij viata de laagste prijs. Bevat kurkuma en dat vlekt! Ook in hout. Prima webwinkel, supersnel geleverd!

J

Ja goed product. Een aanrader! Ziet er alleen niet zo appetijtelijk uit in het glas.

Myriam

8

Ciske Verwey

Alles wat artsen mij voorschreven heeft weinig geholpen. Mede dankzij dit product zijn mijn problemen redelijk onder controle.

Gerry

5 sterren. Ik heb een heel goede ervaring met dit product. Het werkt erg goed en ik heb er baat bij.

Ciske

Bij mij super goed resultaat!!! Aan vriendin geadviseerd .

Gerry

Werkt goed, denk ik, maar VLEKT ENORM EN IS NIET VERWIJDERBAAR! Zelfs al heb je een klein beetje poeder op je vingers of verstuift het op je kleren. Duur ook ...

Cecilia

zeer goed vr lekkende darm

hilde