085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nutrisan FlexiSan Capsules 90 stuks

Capsules 90 stuks
36,96 49,95
Op voorraad
36,96
-27%
prijs apotheek: 49,95 Je bespaart: -12,99
Voedingssupplement op basis van boswellia, mangaan en vitamine C, voor de gewrichten, in de vorm van vegetarische capsules. Mangaan speelt een rol bij de aanmaak van bindweefsel en vitamine C ondersteunt de collageenvorming voor een goede werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De l’arbre à encens hautement standardisé, de la membrane de coquille d’œuf produite selon un procédé breveté et respectueux de l’environnement, deux types de collagène comprenant du collagène non dénaturé de type II, des mucopolysaccharides, du MSM, de la vitamine C et du manganèse font de FlexiSan une combinaison unique.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewrichten, kraakbeen en bindweefsel.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

3 x 1 capsule per dag voor de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Methylsulfonylmethaan (MSM) 150mg, mucopolysacchariden 131,8mg,  eierschaalmembraan100mg, L-ascorbinezuur 84,53mg, wierookboom 60mg,  collageen type I 23,45mg, collageen type II 13,5mg, mangaan 0,33mg, omhulling (hydroxypropylmethylcellulose), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), stabilisator (carrageen), conserveermiddel (kaliumacetaat).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutrisan
Aflevervorm Capsules
Gamma Nutrisan Botten, spier- en gewrichtsfunctie
Type product Voedingssupplementen
Bevat Boswellia, Collageen, Collageen Type 2, Mangaan, MSM, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan FlexiSan