085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nutrisanté Ultrabiotique Promo Capsules 60 stuks

1 reviews
Capsules 60 stuks
17,44 19,82
Op voorraad
17,44
-13%
prijs apotheek: 19,82 Je bespaart: -2,38
Voedingssupplement op basis van zink, vitamine D, lactobacillen en levende bifidobacteriën, in capsulevorm. Het is aangewezen om de darmflora te herstellen en te ondersteunen en de goede werking van het immuunsysteem te bevorderen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Darmflora en immuniteit.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Van 3 tot 6 jaar: 1 capsule per dag. Open de capsule en meng de inhoud met pap of yoghurt. Vanaf 6 jaar: 2 capsules per dag (1 's morgens en 1 's avonds tijdens de maaltijd). Kuur van 8 dagen bij inname van antibiotica, verstoorde transit of reizen naar het buitenland. Kuur van 1 maand bij de seizoenswisseling of tijdens de winterperiode, om de natuurlijke afweer van het lichaam te helpen versterken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium breve, die bij de productie 4 miljard levende micro-organismen bevat

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutrisanté
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Verstoorde darmflora, Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Diarree behandelen, Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Werkzaam bestanddeel Probiotica
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisanté Ultrabiotique Promo

Unfortunately received a slightly different product. The reason I ordered this specific product is because it contains zinc and Vitamin D. The product I received only has the probiotics and I have to order the vitamin separately. Please update the product description or deliver according to order. Thank you!

Oana S.