085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oak Ceder Essentiële oliën 10ml

Essentiële oliën 10ml
6,00 6,80
Op voorraad
6,00
-12%
prijs apotheek: 6,80 Je bespaart: -0,80
Deze olie wordt gebruikt bij geïrriteerde (hoofd)huid, eczeem, zware benen en voeten, maar ook in rustgevende mengsels. Ceder werkt uitstekend voor alles wat bloedcirculatie en lymfedrainage betreft.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Cedrus atlantica. Huidverzorging - circulatie. De essentiële olie van Atlasceder is onmisbaar in de aromatherapie. Het is uiterst zacht voor de huid en bezit een geur die iedereen aanspreekt. In mengsels werkt deze olie als een fixatief, want het helpt om de geuren te stabiliseren en "vast te houden". Cederolie bevat geen allergenen wat uitzonderlijk is voor een essentiële olie en uiterst nuttig voor allergische personen. Uitwendig gebruik. Zonder allergenen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Huid: massage. Bad: 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bij zwangerschap: enkel sterk verdund (1 à 2% max). Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: β-himachaleen [40 - 52%]; α himachaleen [12 - 20%]; γ-himachaleen [6 - 14%]; α-cedreen [< 6%]

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Essentiële oliën
Type product Fytotherapie

Laatste reviews en ervaringen met Oak Ceder