085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oak Echte Lavendel Essentiële oliën 10ml

Essentiële oliën 10ml
8,02 9,90
Op voorraad
8,02
-19%
prijs apotheek: 9,90 Je bespaart: -1,88
Essentiële olie op basis van echte lavendel.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Lavandula angustifolia. Relax - stress - slaap - huidverzorging - insecten.De essentiële olie van echte lavendel is dé belangrijkste essentiële olie in de aromatherapie. Je zou zelfs kunnen zeggen de alfa en de omega van aromatherapie: de meest gekende, meest gebruikte en één van de veiligste essentiële oliën die er bestaan. De meeste mensen vinden de geur van echte lavendel aangenaam en rustgevend.De toepassingen zijn zeer ruim. Het is rustgevend, wondzuiverend en -verzorgend. Het kan ook ingezet worden bij diverse spierpijnen, in insectenwerende producten en is uiterst aangenaam in bad alsook wanneer het verneveld wordt voor de luchtwegen. Daarnaast is het een olie die je als ouder altijd in de buurt moet hebben om aan te brengen op een pijnlijke knie, een wondje te zuiveren, een verbranding op de huid te verzachten (en te zuiveren!) of een opkomende migraine te stoppen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (58 tot 116 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.Huid: massage, bad: 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature linalool, geraniol, d-limoneen, coumarine.Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: linalylacetaat [33 - 46%], linalool [30 - 45%], 1,8-cineol [< 0,5%], kamfer [< 1,2%], terpineen-4-ol [< 1,5%], lavandulyl acetaat [< 1,3%](Z) - β-ocimeen [< 2,5%](E) - β-ocimeen [< 2%]

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Essentiële oliën
Type product Fytotherapie

Laatste reviews en ervaringen met Oak Echte Lavendel