085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oak Eucalyptus Globulus Essentiële oliën 10ml

Essentiële oliën 10ml
5,21 5,90
Op voorraad
5,21
-12%
prijs apotheek: 5,90 Je bespaart: -0,69
Essentiële olie op basis van eucalyptus globulus.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eucalyptus globulus. Luchtwegen - insecten.Eucalyptus globulus is de meest gekende eucalyptusolie. Het was dan ook de eerste soort die op grote schaal gedistilleerd werd. Minder gekend is het feit dat een groot percentage van de Eucalyptusglobulus op de markt van minderwaardige kwaliteit is, omdat die opnieuw gedistilleerd wordt om het gehalte aan 1,8 cineol (eucalyptol) kunstmatig te verhogen tot 80 à 85%. Bij een enkelvoudige of traditionele distillatie is 60 - 69% eucalyptol de norm. Deze laatste olie bezit meer kleur en heeft een diepere / bredere werking. Traditioneel gedistilleerde, niet tweemaal gedistilleerde eucalyptus, wordt "totum" genoemd, verwijzend naar een essentiële olie in zijn natuurlijke, ongefilterde staat. Daardoor blijft de traditionele Eucalyptusglobulus nog steeds de eerste keuze om te gebruiken bij diverse luchtwegproblemen, in de eerste plaats via verstuiving, liefst in synergie met bijvoorbeeld ravintsara, grove den of tijm linalool.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (65 tot 130 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.Huid: massage, bad: 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature geraniol, linalool, d-limoneen.Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: 1,8-cineol (eucalyptol) [65 tot 70%], α-pineen [5 - 18%], d-limoneen [1,5 - 10%]

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Essentiële oliën
Type product Fytotherapie

Laatste reviews en ervaringen met Oak Eucalyptus Globulus