085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oak Pompelmoes Essentiële oliën 10ml

Essentiële oliën 10ml
7,45 9,20
Op voorraad
7,45
-19%
prijs apotheek: 9,20 Je bespaart: -1,75
Essentiële olie op basis van pompelmoes.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Citrus x paradisi. Detox - zuiveren - relax - stress - slaap.De essentiële olie van pompelmoes bezit eerder zachte therapeutische eigenschappen. Het is vooral een tonicum en heeft enkele pijnstillende eigenschappen. Toch is het een onontbeerlijke essentiële olie in synergieën. Het is ideaal als luchtverfrisser, tonifieerder en als lekkere geur om een ontspannende sfeer in bijvoorbeeld wachtzalen te creëren.Pompelmoes werkt rustgevend, verlicht de geest en heeft een positieve invloed op het humeur, zowel bij inname als bij verstuiving. Het is een frisse geur die niemand onverschillig laat en zeer goed samengaat met andere citrusoliën en luchtwegoliën. Bij testen uitgevoerd in bejaardentehuizen waar men regelmatig citrusoliën en dus ook pompelmoes essentiële olie vernevelt, merkt men een grotere appetijt en alertheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (71 tot 134 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.Huid: massage, bad: 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature linalool, d-limoneen. Hoewel de fototoxische componenten wel lager geconcentreerd zijn dan bij bergamot is het toch aanbevolen om blootstelling aan de zon of zonnebank te vermijden gedurende ten minste 12u na gebruik op de huid.Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: d-limoneen [90 - 98%], β-myrceen [1,5 – 2,5%], α-pineen [0,2 – 1,6%], nootkatone [0,1 – 0,8%]

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Essentiële oliën
Type product Fytotherapie

Laatste reviews en ervaringen met Oak Pompelmoes