085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oak Ravintsara Essentiële oliën 10ml

Essentiële oliën 10ml
9,72 12,00
Op voorraad
9,72
-19%
prijs apotheek: 12,00 Je bespaart: -2,28
Essentiële olie op basis van Ravintsara.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Cinnamomum camphora. Luchtwegen - huidverzorging - vitaliteit - energie.De essentiële olie van ravintsara heeft een razendsnelle opgang gemaakt. Dat is naast de goede, snelle en efficiënte werking zeker ook te danken aan de zachte geur van de olie. Het wordt door jong en oud zeer goed verdragen, zowel oraal, op de huid als bij verneveling. Ravintsara heeft een breed werkingsgebied en is onmisbaar tijdens de winterperiode. Deze olie versterkt namelijk de weerstand, verzacht de luchtwegen, geeft energie en herstelt het mentale evenwicht. De krachtige immuunondersteunende eigenschappen zijn zodanig gekend dat men de kalmerende werking zou vergeten. Ravintsara gaat goed samen met de andere luchtwegoliën voor de vernevelaar en verzacht andere sterker geurende oliën.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (66 tot 132 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.Huid: massage, bad: 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature d-limoneen, linalool, eugenol, geraniol, citral.Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: 1,8-cineol (eucalyptol) [50- 60%], sabineen [10 - 18%], α-terpineol [5 - 11%]

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Essentiële oliën
Type product Fytotherapie

Laatste reviews en ervaringen met Oak Ravintsara