085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oak Sinaasappel Essentiële oliën 10ml

Essentiële oliën 10ml
5,21 5,90
Op voorraad
5,21
-12%
prijs apotheek: 5,90 Je bespaart: -0,69
Essentiële olie op basis van sinaasappel.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Citrus sinensis. Relax - stress - slaap - detox - zuiveren - spijsvertering.De essentiële olie van zoete sinaasappel is één van de meest gebruikte essentiële oliën, niet alleen in de aromatherapie, maar ook in de parfumerie en voedingsindustrie. Door de heerlijke geur is het een goed idee om er synergieën mee te maken voor verneveling samen met andere essentiële oliën. In de voeding is de essentiële olie van zoete sinaasappel erg in trek; bijvoorbeeld in snoepjes, dranken, soft drinks, maar ook in farmaceutische bereidingen.Sinaasappel bevordert de eetlust, zuivert de lucht en verfrist de ruimte. Zoals de meeste citrusoliën heeft ook sinaasappelolieeen positieve invloed op het gemoed en verdrijft het stress en spanningen. Verstuiving brengt de zon en bijgevolg goedgezindheid in huis. Verder zorgt deze essentiële olie voor een goede en gezonde nachtrust.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (65 tot 130 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.Huid: massage, bad: 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature d-limoneen, linalool, citral, geraniol, citronellol.Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: d-limoneen [90 - 97%], β-myrceen [< 4%], α-pineen [< 2%], sabineen [< 2%]

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Essentiële oliën
Type product Fytotherapie

Laatste reviews en ervaringen met Oak Sinaasappel