085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oak Wintergroen Essentiële oliën 10ml

Essentiële oliën 10ml
8,91 11,00
Op voorraad
8,91
-19%
prijs apotheek: 11,00 Je bespaart: -2,09
Essentiële olie op basis van wintergroen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Gaultheria fragrantissima. Gewrichten - spieren.Essentiële olie van wintergroen is een uniek product doordat het praktisch voor 99% uit methylsalicylaat bestaat. Deze grondstof wordt op grote schaal synthetisch geproduceerd en gebruikt in vele geneesmiddelen en sportcrèmes. Het natuurlijke methylsalicylaat werkt echter vele malen effectiever dan de synthetische versie. Eigenlijk kunnen we stellen dat deze essentiële olie redelijk eenzijdig en beperkt van werking is, namelijk pijnstillend en ontstekingsremmend.Gebruik in een massage is dan ook de hoofdtoepassing van deze olie.Het gebruik in bad wordt best beperkt tot een sterke verdunning in synergie met andere essentiële oliën. Deze olie heeft een zeer snelle en krachtige werking als pijnbestrijder, vooral voor de spieren, gewrichtsproblemen en andere types pijnen waar een massage aangewezen is. Het kan als een eerste hulpmiddel gebruikt worden, bijvoorbeeld na een valpartij en na het oplopen van kneuzingen tijdens een wandeling.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Huid: massage, bad: 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature benzyl alcohol, d-limoneen, linalool, eugenol, geraniol.Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: methylsalicylaat [95 tot 99%],ethylsalicylaat [< 1%]

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Contra-indicaties (bij normaal gebruik in aromatherapie):- Astma- Alle bloedingsziektes: is een bloedverdunner!- Borstvoeding- Hypersensibilisatie aan salicylaten- Zwangerschap

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oak Pharma
Aflevervorm Essentiële oliën
Type product Fytotherapie

Laatste reviews en ervaringen met Oak Wintergroen