Oenobiol Haar Revitaliserend trio pack Capsules 180 stuks

Voedingssupplement voor het haar, op basis van biotine, in de vorm van capsules. Houdt het haar gezond en zorgt voor een behoud van vitaliteit.

prijs apotheek: 59,00
45,20
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Alpha réductol werkt direct op het niveau van de capillaire wortel. Er kan een verbetering zichtbaar zijn vanaf de 9 de week inname. Haaruitval kan voortvloeien uit verschillende factoren: seizoensgebonden veranderingen, stress-situaties en / of spanning, vermoeidheid, slechte voeding (slechte eetgewoonten), erfelijke factoren ... Voor zowel mannen als vrouwen.
2 capsules per dag tijdens het eten, gedurende 3 maanden.
5 alpha-réductol ® (huile de pépin de courge) 540 mg, vitamine B11,4 mg, vitamine B2 1,6 mg, vitamine B3 (PP) 18 mg, vitamine B5 (acide pantothénique) 6 mg, vitamine B6 2 mg, vitamine B8 (biotine) 0,15 mg, protides 0,01 g, lipides 0,63 g, glucides 0,26 g. Valeur énergétique : 6,59 kcal/27,21 kJ.
Merk Oenobiol
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Haaruitval tegengaan
Doelgroep Man, Vrouw

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!