085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oenobiol Kracht & vitaliteit voor haar en nagels Tabletten 3x60 stuks

Tabletten 3x60 stuks
55,17 64,90
Op voorraad
55,17
-15%
prijs apotheek: 64,90 Je bespaart: -9,73
Voedingssupplement op basis van keratine, l-cystine, vitamines B, zink, koper en bosbesextract in de vorm van tabletten. Draagt bij tot sterk haar en nagels.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Oenobiol Kracht en Vitaliteit werkt van binnenuit  voor sterke haren en nagels, vol vitaliteit. De nieuwe formule bestaat uit keratine, L-cystine, bosbes extract, 6 B-vitamines en mineralen. Keratine is het belangrijkste eiwit in haar en nagels en is belangrijk voor de weerstand ervan. Het is samengesteld uit zwavelaminozuren, waaronder cysteïne en cystine. Vitamine B6 draagt ​​bij aan de normale synthese van cysteïne. De formule is ook optimaal gedoseerd in voedingsstoffen. Het bevat bosbessenextract, dat bijdraagt ​​aan de microcirculatie van de hoofdhuid, en biotine, dat helpt bij het behoud van normaal haar. Zink draagt ​​bij aan de normale synthese van eiwitten, waaronder keratine, en helpt bij het behoud van normaal haar en nagels. De formule zorgt voor het behoud van sterke haren en nagels, vol vitaliteit en stralend van gezondheid. Oenobiol Kracht en Vitaliteit helpt haar en nagels te sublimeren. 

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Sterk haar en nagels.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten per dag bij de maaltijd, gedurende 3 maanden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling per 2 tabletten: Keratine 20mg, L-Cystine 400mg, Bosbes extract 10mg, Vitamine B8 65µg, Zink 13mg, Vitamine B6 1,82mg, Vitamine B1 1,43mg, Vitamine B2 1,82mg, Vitamine B3 20,8mg,  Vitamine B5 7,8mg, Koper 0,4mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oenobiol
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels
Bevat Cystine, Keratine, Koper, Vitaminen B-complex, Zink
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol Kracht & vitaliteit voor haar en nagels