085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oligomax Ijzer Vloeibaar 150ml

Vloeibaar 150ml
13,12 16,00
Op voorraad
13,12
-19%
prijs apotheek: 16,00 Je bespaart: -2,88
Voedingssupplement op basis van waterige extracten van sporenelementen, rijk aan ijzer, in de vorm van een oplossing. Het is aangewezen om vermoeidheid als gevolg van ijzertekort tegen te gaan.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Oligomax IJzer is een synergie van mineralen en sporenelementen van natuurlijke oorsprong: een combinatie van geconcentreerd zeewater en lithothamnion, een bron van sporenelementen van rode algen. Er worden sporenelementen toegevoegd die geselecteerd zijn voor hun voordelen, waaronder ijzer. IJzer helpt de vermoeidheid te verminderen en is betrokken bij de normale vorming van rode bloedcellen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

IJzertekort.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

5 ml per dag te verdunnen in 1 glas water of sinaasappelsap.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 5 ml: Waterige oplossing van sporenelementen (gefilterd water, geconcentreerd gedeodiseerd zeewater, ijzergluconaten 10 mg, zink en koper, gestandaardiseerd extract van lithothamnion - Phymatolithon calcareum Pall., chroomchloride, mangaansulfaat, seleniet en natriummolybdaat), natuurlijke aroma's, conserveermiddel: kaliumsorbaat; zuurteregelaar: kaliumhydroxide.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Bloedarmoede
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Oligomax Ijzer