OM3 Junior Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van EPA, DHA, vit A, vit D, vit E in de vorm van capsules die kunnen gekauwd worden. Samenstelling speciaal voor kinderen vanaf 6 en adolecenten, verbetert de concentratie en geheugen.

prijs apotheek: 19,87
17,88
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

OM3Junior biedt een concentratie van 60 % omega 3 aan en een EPA/DHA verhouding klinisch getest voor kinderen.

Eigenschappen

Wetenschappelijk onderzoek inzake de opname van essentiële vetzuren in de celmembranen suggereert dat ongeveer drie maanden nodig zijn om een tekort aan omega 3-vetzuren aan te vullen en een vernieuwing van de weefsels te verzekeren. Het wordt dus aangeraden om OM3Junior regelmatig gedurende drie maanden in te nemen. Er worden vaak reeds verbeteringen geconstateerd vanaf de eerste weken van gebruik. Na drie maanden kunt u proberen om het innemen van OM3Junior over te nemen door omega 3-rijke voeding (drie keer per week vis eten).
Dosering

OM3Junior is bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar. De capsules OM3Junior kunnen worden ingeslikt of opgekauwd, afhankelijk van de voorkeur van het kind.  Kinderen tussen 6 en 10 jaar: 2 tot 3 capsules per dag. Kinderen tussen 11 en 15 jaar: 3 tot 4 capsules per dag, aan het begin van een maaltijd.
Totaal omega 3 252 mg, EPA 168 mg, DHA 42 mg, vitamine A 100 µg, vitamine D 1,8 µg, vitamine E 5 mg.
Merk Cophana
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Geheugen verbeteren
Bevat DHA, EPA, Overige, Vitamine E
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!