Omegabiane DHA Capsules 80 stuks

Voedingssupplement rijk aan visolie, in capsulevorm. Draagt ​​bij tot de normale werking van de hersenen, en ondersteunt het cardiovasculaire stelsel. Wordt ook gebruikt als supplement voor de ogen, en tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

prijs apotheek: € 31,90 -15%
27,12
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

DHA is een essentieel omega-3-vetzuur. Het is "essentieel" omdat ons lichaam het niet zelf kan aanmaken,en bijgevolg via de voeding moet binnenkrijgen. Het draagt ​​bij aan een normale hersenfunctie, en het ondersteunt het cardiovasculaire systeem. Het wordt ook gebruikt om de ogen te ondersteunen, en tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.
Voor een goede werking van de hersenen en van het cardiovasculaire stelsel. Ook ter ondersteuning van de ogen, en bij zwangerschap en borstvoeding.
1à3 gelulen per dag, gedurende 1à3 maanden. Mag ook als onderhoudspreparaat gebruikt worden.
Ingrediënten: geconcentreerde visolie, , capsule (visgelatine, geleermiddel: glycerol), antioxidant: rozemarijnextract Rosmarinus officinalis (bladeren). Sporen van soja.
Merk PiLeJe
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Depressie, Geheugen verbeteren
Effect Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat DHA, EPA
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!