085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Omnibionta 3 Vitality 50+ Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
19,96 24,95
Op voorraad
19,96
-20%
prijs apotheek: 24,95 Je bespaart: -4,99
Voedingssupplement op basis van 12 vitamines, 7 mineralen, 3 probioticastammen, ginseng en luteïne, in de vorm van tabletten. Geschikt voor 50-plussers.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Omnibionta3 Vitality 50+ is een voedingssupplement dat bijdraagt aan het behoud van energie, de ondersteuning van cognitieve functies en het immuunsysteem.
Zijn unieke formule bevat:
- Een combinatie van 3 microbiotische stammen Tribion,
- 7 mineralen waaronder ijzer dat bijdraagt tot de normale cognitieve functies,
- 12 vitamines waaronder vitamines B6 en B12 die bijdragen tot een normaal energieleverend metabolisme, en vitamines C en D die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

50 plussers.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet 's morgens of 's middag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5, Bifidobacterium longum SP 07/3, ijzer 4,2mg, zink 5mg, chroom 25µg, mangaan 0,4mg, jodium 100µg, selenium 30µg, molybdeen 25µg, vitamine A 800µg, vitamine B1 1,4mg,  vitamine B2 1,6mg, vitamine B3 18mg, vitamine B5 6mg, vitamine B6 2mg, vitamine B12 1µg, vitamine C 60mg, vitamine D3 5µg, vitamine E 10mg, biotine 150µg, foliumzuur 200µg, ginseng 20mg, bosbes 1mg, luteïne 100µg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Omnibionta
Aflevervorm Tabletten
Gamma Omnibionta 3
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen, Vermoeidheid, Weerstandsverhogend
Bevat Ginseng, Mineralencomplex, Probiotica, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Omnibionta 3 Vitality 50+

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta 3 Vitality 50+