085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Optim Serenity Capsules 30 stuks

17,91 19,90
Op voorraad
17,91
-10%
prijs apotheek: 19,90 Je bespaart: -1,99
Voedingssupplement op basis van ashwagandha en rhodiola, in de vorm van plantaardige capsules. Ondersteunt het zenuwstelsel in tijden van stress of mentale vermoeidheid.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag in te nemen in de ochtend met een glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

300 mg ashwagandha (Withania somnifera L. Dunal) wortelextract gestandaardiseerd op 8% withanolides; 100 mg Rhodiola rosea L. wortelextract gestandaardiseerd op 3% rosavins en 1% salidroside; Coating: capsule (hydroxypropylmethylcellulose); Bulkstof: microkristallijne cellulose.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Patiënten die onder psychiatrische behandeling staan, worden geadviseerd om hun arts te raadplegen voordat ze Rhodiola rosea-extract en/of ashwagandha nemen. Niet aanbevolen voor mensen die benzodiacepine (slaperigheid) gebruiken, met hyperthyreoïdie als gevolg. Omwille van zijn antidepressieve werking wordt Rhodiola rosea niet aanbevolen bij bipolaire mensen (manische fasen).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Optim
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Bevat Ashwagandha, Rhodiola rosea
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Keyword Geestelijke inspanning, Stress, Stress vermoeidheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Optim Serenity