085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Orgitan Fast Kauwtabletten 6 stuks

2 reviews
7,39 8,90
Op voorraad
7,39
-17%
prijs apotheek: 8,90 Je bespaart: -1,51
Dit voedingssupplement is een combinatie van 4 verschillende probiotica en bacteriocines (Prolac-T). Het versterkt en vermeerdert de darmflora, en draagt bij tot een normale darmwerking. Snelle werking (binnen de 24 uur). Dit product mag gebruikt worden bij zwangerschap, borstvoeding, en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De Norgitan-producten hebben een geoptimaliseerde werking : ze hebben een enterieke coating die zorgt dat de GI Survival Rate 100 % is (versus 25 % bij andere preparaten). Andere preparaten stoppen wel 10 keer meer darmflora in een gelule, maar hebben een pH-gevoelige coating. Het feit dat elke bacteriefractie zit ingekapseld, zorgt ervoor dat die fractie de (zure) maag kan passeren en bij de optimale pH in de darmen wordt vrijgezet. Het snelle effect is mogelijk door het toevoegen van 340 mg bacteriocines (= bacteriedodende eiwitten) uit S. Thermophilus, L. Acidophilus, L. Plantarum en B. Lactis. Drie types Norgitan zijn beschikbaar (Norgitan Fast, Norgitan Care en Norgitan Travel): Norgitan Fast positioneert zich voor de dringende gevallen (werkt binnen 24 uur). Norgitan Care is voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor patiënten met chronische diarree. Norgitan Travel is een verpakking geoptimaliseerd voor wanneer je op reis gaat (reizigersdiarree voorkomen).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Probiotica die acuut gebruikt kunnen worden bij een verstoorde darmwerking (vb diarree, diarree na antibiotica-gebruik, ...). Norgitan Fast positioneert zich voor de dringende gevallen (werkt binnen 24 uur).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

DoseringNorgitan Fast: 2 tabletten per dag, gedurende 3 dagen. De tabletten moeten oraal ingenomen worden, en kunnen gekauwd of met water ingeslikt worden. Ze hebben een aangename ananas-smaak.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Op basis van levende melkzuurbacteriën : Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium acidophilus, Lactobacillus lactis, Lactobacillus plantarum. Bevat ook bacteriocines (Prolac-T). Zoetstoffen : isomalt, sorbitol, xylitol, sucralose. Aroma : ananas.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Orgitan
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Diarree behandelen, Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica
Keyword Darmflora, Diabetes, Herstellend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Orgitan Fast

Helpt echt wel goed! Vroeger veel last van chronische diarree, nu veel beter met Orgitan

Carina

Tevreden over het product problemen binnen de 12u opgelost...

Jo