(10)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • Dobbie uit Friesland schreef:
  Snel en betrouwbaar!
  zéér snelle levering en keurig verpakt!
 • Hermann Herdick uit Enschede schreef:
  Goede service
  Goede service. Bestelde kwam aan met wat extra's en handgeschreven kaartje ter verwelkoming. Leuk. Goede communicatie staat dus bij hun hoog in het vaandel. Houden zo.
 • Marga uit Almere schreef:
  Goed
  Goeden ervaring snel geleverd,

Orozyme Bucco-fresh Poeder 40g

Poeder voor onder de voeding te mengen ter voorkoming van tandplak en een slechte adem.

prijs apotheek: 22,22
18,89
-15%
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

prijs apotheek: 22,22

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Toepassing

Ter voorkoming van tandplak en slechte adem.
Dosering

1 maal per dag met het voer geven. Katten en kleine honden < 10 kg: ½ maatje; Honden 10-25 kg: 1 maatje; Honden > 25 kg: 2 maatjes. Mag continu gebruikt worden.

Hoe bewaren

Na openen 12 maanden houdbaar.

Voorzorgsmaatregelen

Bevat jodium. Niet toedienen aan dieren met hyperthyroïdie.
Gedroogd zeewier, ruwe as 22%, jodium 0,08 %.
Merk Orozyme
Aflevervorm Poeder
Type product Dieren
Verzorging of reiniging Reiniging
Reiniging van Tanden
Type dier Hond, Kat
Keyword Anti-plak, Preventie, Slecht ruikende adem
Gedeelde ervaringen
  Freek
  11/06/2018
  Super product! Dierenarts zeer tevreden over de staat van het gebit van mijn boomertje.
  Freek
  11/06/2018
  Bestelling en aflevering probleemloos verlopen. Met het eerste potje heb ik bijna een jaar gedaan voor mijn boomer hondje. De dierenarts was zeer verrast over de goede staat van het gebit.
  Gerry
  02/12/2017
  We gebruiken het al zo lang we onze hond hebben. Haar tanden zijn mooi wit en schoon. Echt een aanrader!
  Henk
  25/10/2017
  prima poedertje om tandplak/tandsteen te voorkomen. Wordt binnen enkele dagen al minder, de hond eet er niet minder om, het heeft waarschijnlijk een lekkere of geen smaak. Wij gebruiken het al 2 jaar.
  Gerry
  13/02/2017
  Onze pup had al een bruin vlekje op een kies. Ik hoorde van dit product en ben het meteen gaan gebruiken. En....Weg vlek. Zeer tevreden.
  Joyce
  22/03/2016
  Handig in gebruik. Ik heb mezelf wel aangeleerd om de brokjes nat te maken zodat het poeder beter blijft zitten. In het begin had ik regelmatig nog dat de brokjes op waren maar dat het poeder nog onderin her bakje lag. Tot nu toe goede ervaringen!
  Aagje
  08/02/2016
  Ik heb 2 senior honden 13 jaar Altijd problemen met de adem ,doet veel poetsen maar schoot niet op. Ik gebruik dit nog maar kort maar het is overweldigend. Ben hier zo ontzettend blij mee. Het kauwen gaat ook weer een stuk beter. Had ik dit maar eerder geweten dan had ik het zeker gebruik. Is en grote aanrader. Misschien een aanrader voor de dierenartsen , ik heb hier nog nooit over gehoord. maar ik raad het iedereen aan
  marina
  03/02/2016
  Omdat een reiniging van de tanden onder narcose voor mijn 15 jarige Jack Russel geen optie meer is ben ik na een AB kuur dit product beginnen te geven. Geen ruikende adem meer en ze kauwt terug op stokjes.
  Tonnie
  29/01/2016
  Onze hond heeft mede door ouderdom een adem die je goed ruikt.. Sinds ik haar dit product geef wordt het een stuk beter.
  Anita
  14/01/2016
  Mijn senior honden krijgen het gewoon door hun eten. De meesten hebben veel tandsteen als ze bij me komen uit een asiel, met soms tandvleesontsteking tot gevolg. Ik zie bij alle honden beterschap, dus zeker een aanrader.
  Lieve
  16/11/2015
  Heel goed product om tandsteen bij hond en kat makkelijker te laten loskomen. Bovendien handig om onder de brokken te mengen, en een aanrader voor slechte adem! Let wel, niet geschikt voor dieren met hyperthyroidie.
  miriam
  13/09/2015
  Mijn oudje van bijna 12 kauwde geen botjes meer, leek pijn aan zijn tanden te hebben. Narcose op deze leeftijd liever niet, dus een alternatief gezocht. Na een week of twee dit poeder te gebruiken werd het steeds beter. De stank werd minder, en het tandsteen werd zachter. Hij kauwde ineens weer op kalfshoeven, waardoor er steeds meer tandsteen afging. Net een tweede potje besteld om het tandsteen in elk geval zacht te houden. Hopelijk kan ik hem zo een gebitsreiniging besparen.
  mechteld
  05/09/2015
  Onze teckels eten het gewoon over hun voer,dus dat is fijn,maar ze hebben het nog tekort om resultaten te zien en hun gebit is ook pas schoon gemaakt en dat is een dure klus,dus vanaf nu krijgen ze het elke dag en maar hopen dat hun gebit nu schoner blijft,
9,2 / 10
 • Dobbie uit Friesland schreef:
  Snel en betrouwbaar!
  zéér snelle levering en keurig verpakt!
 • Hermann Herdick uit Enschede schreef:
  Goede service
  Goede service. Bestelde kwam aan met wat extra's en handgeschreven kaartje ter verwelkoming. Leuk. Goede communicatie staat dus bij hun hoog in het vaandel. Houden zo.
 • Marga uit Almere schreef:
  Goed
  Goeden ervaring snel geleverd,