085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Ortis Ortilax NF Tabletten 90 stuks

5 reviews
Tabletten 90 stuks
8,99 11,99
Op voorraad
8,99
-26%
prijs apotheek: 11,99 Je bespaart: -3,00
Voedingssupplement op basis van senna en bourdaine extract, in tabletvorm. Aanbevolen om de darmtransit te vergemakkelijken en tijdelijke constipatie tegen te gaan.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tijdelijke constipatie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten in één inname 's avonds.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Senna en polvo (Cassia angustifolia Vahl. - 364 mg/2 tab.); relleno: celulosa microcristalina; extracto seco de senna (Cassia angustifolia Vahl. - 43 mg/2 tab.); antiaglomerantes: talco, estearato de magnesio, agentes de recubrimiento: hidroxipropilmetilcelulosa, hidroxipropilcelulosa.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven: niet aanbevolen, raadpleeg uw arts. Geen langdurig gebruiken zonder advies van een specialist. Het is raadzaam om de aanbevolen dagelijkse inname niet te overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Geschikt voor vegetariërs. De kleur, geur en smaak van dit product kan variëren zonder dat de kwaliteit en doeltreffendheid ervan wordt aangetast. Dit komt door de natuurlijkheid van de ingrediënten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ortis
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Overige, Senna
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Constipatie, Laxerend, Snel
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Ortis Ortilax NF

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Ortilax NF

Zeer goed product . Met mijn medicatie die ik dagelijks in neem verstop ik en met Ortilax ga ik elke dag goed naar de wc .

Andre Janssens

Super product en zeer effectief.

Bonot

zal zeker helpen bij sporadische constipatie doch bij chronisch luie darmen zijn er sterkere producten nodig; senna mag trouwens niet langdurig gebruikt worden!

Ann Van de Velde

Excellent product. Would not use anything else.

Excellent

Zeer goed product. Door het 3 dagen in te nemen kreeg ik een normale darmdoorvoer, terwijl de laatste volledig "onbeheersbaar" was na het nemen van antibiotica.

mili