Ortis Red Energy Monodose Ampullen 15ml

Voedingssupplement op basis van guarana, in de vorm van ampullen. Zorgt voor een onmiddellijke dosis energie.

prijs apotheek: 2,00
1,40 -30%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Helpt de geest actief te houden en zorgt voor waakzaamheid. Zonder zenuwachtigheid. Aangeraden voor sporters, nachtwerkers, studenten in de voorbereiding van hun examens, mensen die 's nachts willen uitgaan.
Drink de inhoud van 1 flesje, puur of verdund in een koude drank wanneer nodig. Het is aangeraden om niet meer dan 3 flesjes per dag te nuttigen.
Gearomatiseerde witte wijn (bevat sulfieten), guaranapoeder, alcool 14% vol.
Tijdens de zwangerschap of het borstvoeding is medisch advies aangeraden. Door de natuurlijke ingrediënten in dit product kunnen de kleur, geur en smaak afwijken, maar dit doet niets af aan de werking van het product. Geschikt voor vegetariërs.
Merk Arkopharma
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie
Bevat Guarana
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Leon J.
    01/10/2017
    Ik heb pas te horen gekregen dat ik kanker heb. Dit product helpt me er goed mee en geeft me toch de energie om de dag door te komen.