085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Ortis Vruchten & Vezels Kids +3jaar Siroop 250ml

Siroop 250ml
9,24 13,20
Op voorraad
9,24
-30%
prijs apotheek: 13,20 Je bespaart: -3,96
Voedingssupplement op basis van pruimen, tamarinde, vijgen en acacia, in de vorm van een siroop met appelsmaak. Het is aangewezen om de natuurlijke darmdoorvoer te bevorderen, zonder irriterende werking op het darmslijmvlies. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder, maar ook voor zwangere vrouwen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Constipatie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kinderen vanaf 3 jaar: 30 ml (2 eetlepels) per dag. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: tot 60 ml per dag, indien nodig.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Geconcentreerd pruimensap (Prunus domestica L. - 17,7 g/30 ml), geconcentreerd vijgen sap (Ficus carica L. - 9 g/30 ml); water; acacia-vezels (Acacia senegal L. - 3 g/30 ml), tamarinde pulp (Tamarindus indica L. - 1,5 g/30 ml); zuurteregelaar: Rochelle zout; natuurlijk aroma. Siroop zonder toegevoegde suikers. Bevat alleen natuurlijk voorkomende suikers.
Vrij van conserveringsmiddelen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Geschikt voor vegetariërs. De kleur, geur en smaak van dit product kunnen variëren zonder dat de kwaliteit en effectiviteit ervan worden aangetast. Dit komt door de natuurlijkheid van de ingrediënten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ortis
Aflevervorm Siroop
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Laxerend
Bevat Overige, Tamarinde, Vijg
Keyword Constipatie, Darmtransit, Kind, Laxerend, Milde, Natuurlijk, Plantaardig, Stoelgangbevorderend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Vruchten & Vezels Kids +3jaar