085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Ortis Vruchten & Vezels Regular Kauwtabletten 24 stuks

2 reviews
Kauwtabletten 24 stuks
11,50 14,20
Op voorraad
11,50
-20%
prijs apotheek: 14,20 Je bespaart: -2,70
Voedingssupplement op basis van tamarinde, dadels, rabarber en vijgen, in de vorm van kauwbare blokjes. Het is aangewezen om de darmflora te vergemakkelijken en chronische constipatie te verlichten.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Chronische constipatie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kauw 's avonds 1 blokje en drink dan een groot glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vijgen (Ficus carica L. - 7,44 g/cubic), tarwestroop (glutenvrij), rabarberpoeder gestandaardiseerd in rhein (Rheum palmatum L. /Rheum officinale Baill., tarwestroop (glutenvrij) - 555 mg/cubic); bevochtiger: glycerine; guarpitmeel (Cyamopsis tetragonolobus (L.) Taub. - 400 mg/cubic), tamarindepulp (Tamarindus indica L. - 400 mg/cubic), datumconcentraat (Phoenix dactylifera L. - 200 mg/cubic), natuurlijk aroma.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar; raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig gebruiken zonder advies van een specialist. Geschikt voor vegetariërs. De kleur, geur en smaak van dit product kunnen variëren zonder dat de kwaliteit en effectiviteit ervan worden aangetast. Dit komt door de natuurlijkheid van de ingrediënten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ortis
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Laxerend
Bevat Dadel, Rabarber, Tamarinde, Vijg
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Ortis Vruchten & Vezels Regular

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Vruchten & Vezels Regular

helpt wel tegen constipatie, maar ortis vruchten en vezels classic vond ik toch efficienter; je moet het wel elke dag nemen

christine

Ik zie geen verschil met klassieke Vruchten en Vezels. Blijkbaar zijn ze hetzelfde product. Ik gebruik het al jaren en ik ben een echte fan. Het is zeer effectief en veroorzaakt geen ongewenste bijwerkingen of afhankelijkheid. Neem geen overdreven doses. Eén kubus per dag of zelfs minder zou genoeg moeten zijn. Zeer aan te bevelen

Maria Jose Gonzalez