085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Oscillococcinum Globulen 6 stuks

Globulen 6 stuks
9,78
Op voorraad
9,78
Oscillococcinum is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder


Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gedurende de winterse periode, de inhoud van 1 buisje eenmaal per week innemen. Indien nodig tijdens deze periode, 2 tot 3 maal per dag de inhoud van 1 buisje innemen, bij voorkeur ’s ochtends en ’s avonds, gedurende 1 tot 3 dagen. Schud de gehele inhoud van het buisje onder de tong en laat de korrels langzaam oplossen. 
Voor kinderen jonger dan 6 jaar is het beter om de korrels op te lossen in wat water om te voorkomen dat zij zich verslikken.
Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, of wanneer de klachten terugkeren raadpleeg dan uw arts. 

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200 K.
Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn sucrose, lactose. 

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder


Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oscillococcinum
Aflevervorm Globulen
Type product Homeopathie
Keyword Boiron

Oscillococcinum is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.