085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Ostenil Plus 40mg/2ml Oplossing 1 stuks

35 reviews
Oplossing 1 stuks
70,24 79,82
Op voorraad
70,24
-13%
prijs apotheek: 79,82 Je bespaart: -9,58
Visco-elastische oplossing voor injectie in de gewrichtsholte. Pijn en verminderde mobiliteit bij traumatische en degeneratieve veranderingen van het kniegewricht en andere synoviale gewrichten.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ostenil
Aflevervorm Oplossing
Type product Medisch hulpmiddel
Bevat Hyaluronzuur
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Gewrichtspijn, Inspuitbaar
Zonder suiker? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Ostenil Plus 40mg/2ml

Het product is geweldig. Ik draag het al meer dan een jaar, het probleem is de verzending. Het zou op een dinsdag aankomen, maar dat gebeurde niet. Ik moest er een kopen bij de apotheek. Ik moest er een kopen bij de apotheek omdat ik die dag een afspraak had...veel duurder. Twee dagen later staat er in mijn mail dat ze die donderdag kwamen en dat ze het niet konden afleveren, LIE. De vervoerder is GLS, en in die e-mail staat een ander adres dat niet het mijne is, terwijl ze me 1 dag eerder hadden gezegd dat ze het op mijn juiste adres zouden afleveren. Op hun website is het niet mogelijk om het "verkeerde" adres dat zij achteraf hebben gezet, te wijzigen. Ik schreef een klacht naar hen, zodat ze het op mijn adres zouden bezorgen. Ik heb nooit een antwoord gekregen. Ik heb een week gewacht en uiteindelijk moest ik het gaan ophalen op de plaats die zij wilden, namelijk een kiosk die alleen 's morgens tot 13.00 uur open is. ZE ZIJN SCHAAMDELIJK, dit is niet de eerste keer dat ze dit doen. Een jaar geleden deden ze hetzelfde met een andere zending van een ander bedrijf. Ze zeggen direct dat je er niet was en alle zendingen worden naar dat punt gebracht. Op die manier bewaren ze de dragers thuis. Ik zal deze maatschappij nooit meer gebruiken. VIATA HEEFT NIETS met hen te maken, maar u moet dit weten om ze niet in te huren. In mijn geval betaalde ik meer dan 7 e voor de zending.

Carmen Dorado

Ik gebruik het al enkele jaren en het doet het geweldig voor mijn knie, na een paar dagen kan ik normaal trainen zonder ongemak in mijn meniscus. Het effect duurt meer dan een jaar en de kwaliteit en de prijs is groot.

Miguel

Zeer goede prijs. Vlug geleverd . Mijn knieën kunnen weer gesmeerd verder !

Leslie

Top gebruik dit al zeker 6 jaar in beide knieën geen operatie nodig kraakbeen is totaal weg

Stefanie

s'avonds besteld s'morgens al om 8.00 uur in huis ben zeer tevreden help zeer goed ga weer en nieuwe bestellen.

Nico

Ik vond het erg leuk, en ik kreeg het binnen de gestelde tijd, ik zal het opnieuw kopen...

Monica

Zeer tevreden over de telefonische behandeling die werd ontvangen voor een consultatie, en voor de snelheid in de ontvangst van het product.

Joan

Gelukkig met viata, het product en de prijs. Ik herhaal

Ostenil plus

Gemakkelijk te bestellen, snelle en perfecte productlevering. Een echte aanrader.

Dionisio

Ik heb het op het juiste moment gekregen, een zeer goede prijs en een attente en efficiënte klantenservice. Ik heb het gekocht voor een artrose knie-infiltratie en tot nu toe heeft het gewerkt...

Raquel

Beste prijs, pagina aanbevolen.

Andrés

Zeer goed en ik kom zonder enig ongemak thuis zonder enig ongemak dank je wel.

Augusto espinoza

De correcte verzending en de zeer goede prijs, wat het medicijn betreft, is zeer goed.

Miguel Ángel

Ik ben erg blij met uw diensten. Gefeliciteerd.

Ion

Het product kwam in perfecte staat en voor op tijd aan.

CESAR

Ojo, 30€ goedkoper heeft me in hetzelfde web gekost, maar niet het Spaanse in https://www.viata.be

DIEGO CERVAN

Goed product. Ik heb enige verbetering opgemerkt. Snelle verzending.

DIEGO CERVAN

Perfecte service met levertijd nog voor de gegarandeerde levertijd. De beste prijs, zoals altijd koop ik in Viata.

María

Ik heb het product hier gekocht op aanbeveling van een arts. Het product is in perfecte staat aangekomen. De levertijd werd gehaald, hoewel ik het als traag beschouw. Ik zal het opnieuw kopen.

Lluïsa Sirvent

Verkeerd item geleverd mijn bestelling was met plus een was niet, product is goed, maar de service is niet, 1 ster voor de service 5 voor het product.

David Rennie

Het is mijn eerste aankoop bij Viata en het is volledig bevredigend. Ik denk dat het product geweldig is voor mijn artrose. Ik zal Viata blijven kopen, dit product en enkele andere.

M Nieves

Ik ben zeer tevreden met het product. Ik heb een merkbare verbetering in de knie gehad. Ik voel nu geen pijn meer en ik kan veel vrijer lopen.

Dolores

Het is mijn eerste aankoop en het is zeer bevredigend. Uitstekende aandacht en informatie over de verzending van het product tegen een onklopbare prijs. Zonder twijfel zal ik dit herhalen.

Manuel

Het komt vrij snel en in perfecte staat, ik koop hier weer een verzekering.

Antonio

Perfecte .... gemakkelijk te kopen op het web .... goede communicatie .... snelle levering voor tijd ..... goedkoper dan andere websites en zelfs apotheken ..... van 10....👌👌

Juan Manuel

Goed koop zelfde k wat in de beschrijving het verschepen tijd zeer snelle goede overeenkomst en goede prijs verscheen

Raul

Ik heb al twee producten gekocht in deze apotheek, het is degene met de beste prijs...

Vanessa

De bestelling is zeer eenvoudig te plaatsen, ik ben snel op het afleveradres aangekomen. Alles kwam naar me toe in perfecte staat. Zeer tevreden. Ik zal hier terug bestellen.

Ines

Na vele zoekopdrachten door apotheken en online apotheken, kan ik u verzekeren dat het een van de beste prijzen die ik had, het product thuis aangekomen in 72 uur, als ik ooit nog eens nodig heb, zal ik zeker kopen hier. 100% aanbevolen.

Antonio

Zeer gemakkelijk te bestellen. De levering van het product in perfecte staat, binnen de voorziene termijn, informatie over de datum van levering aan het distributiebedrijf, de mogelijkheid om de datum en het uur van ontvangst van de goederen te controleren en te kiezen.

Pilar

De beste prijs, kwam aan in een paar dagen en alles was perfect, zeer gelukkig

Anna

Zeer goede prijs, want in de apotheken kost het dubbel zoveel en ik kom in perfecte staat aan en voor de afgesproken datum... Ongetwijfeld voor de volgende keer dat je nodig hebt, zal ik kopen op deze website .... Dank u

Alexandra

De prijs is de beste van alle sites die ik heb geraadpleegd. snelle levering, eerder dan verwacht, perfecte orderstatus informatie, de juiste verpakking. Zeer aan te bevelen!

Maite

Ik bestelde de medicatie en verscheepte deze en alles was perfect. Hartelijk dank.

Ramon

De waarheid is dat ik na overleg met verschillende online apotheken de beste prijs in Viata heb gevonden. De bestelling was zeer eenvoudig te plaatsen en de zending kwam in perfecte staat en zeer snel aan. A 10.

Fernando