085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Otoclean oorreiniger unidoses Unidosis 18x5ml

1 reviews
Unidosis 18x5ml
16,87 18,95
Op voorraad
16,87
-11%
prijs apotheek: 18,95 Je bespaart: -2,08
Deze reiniger wordt gebruikt bij de verzorging van oren, maar ook in gevallen van otitis verwijdert Otoclean vuil, oorsmeer en afscheidingen. Geschikt voor katten en honden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Oorreinigingsmiddel voor honden en katten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Til het oor aan de buitenkant bovenaan omhoog en breng de inhoud van het flesje aan in de inwendige gehoorgang. Druk het flesje daarbij stevig in elkaar om of de hele of de halve inhoud van het flesje in het oor te druppelen, afhankelijk van de grootte van het dier. Masseer de oorbasis enkele seconden. Oorhygiëne: 1 à 2 keer per week. Bij dieren waarbij zich vaak vuil en/of oorsmeer ophoopt, wordt meestal een onaangename geur uit de oren waargenomen. In dat geval eenmaal daags gedurende 8 achtereenvolgende dagen beide gehoorgangen met oorreiniger behandelen. Afhankelijk van het bereikte resultaat is het vervolgens niet meer zo vaak nodig (om de 2 à 3 dagen) om een goede hygiëne van de gehoorgangen te behouden. Otitis: beide oren reinigen enkele minuten vóór gebruik van een therapeutische ooroplossing.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Salicylzuur (2,32 mg per ml), propyleenglycol, polyglycol, ethoxydiglycol, gereinigd water, glycerine, melkzuur, Cucumis sativus, Cetraria islandica, Mimosa tenuiflora, oliezuur.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Otoclean
Aflevervorm Unidosis
Type product Dieren
Verzorging of reiniging Reiniging
Reiniging van Oor
Type dier Hond, Kat
Keyword Hond, Kat, Oorsmeer

Laatste reviews en ervaringen met Otoclean oorreiniger unidoses

Ideaal om de oren proper te houden en de oorontsteking is vermindert.

Karen