Soria Composor 8 Echinasor Vloeibaar 50ml

Plantaardig geneesmiddel op basis van echinacea en tijm, in de vorm van een drinkbare oplossing. Ter verbetering van de weerstand en helpt tegen keelpijn.

€ 14,75 -20%
11,80
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, woensdag geleverd

Echinacea angustifolia (rode zonnehoed) bezit afweerstimulerende en ontstekingswerende eigenschappen dankzij de aanwezigheid van alkylamiden, essentiële oliën, harsen en echinacosiden. Propolis bezit een bacteriostatische werking door de aanwezigheid van benzoëzuur, ferulinezuur, galangine en pinocembrine. Propolis werkt ook schimmelwerend en verhoogt de natuurlijke weerstand door de fagocytose te stimuleren en de aanmaak van antilichamen te bevorderen. Thymus vulgaris (tijm) bezit antiseptische eigenschappen door de aanwezigheid van thymol, flavonoïden en fenolzuren.
Dosering

Volwassenen: 25 druppels of 1 ml mengen in een eetlepel water, 30 seconden onder de tong houden en inslikken ofwel direct inslikken. 3 maal per dag. Kinderen: 10 tot 12 druppels, 3 maal per dag.
Echinacea angustifolia (10 %), propolis (5,55 %), Thymus vulgaris (0,5 %), plantaardige glycerine (q.s.).
Merk Soria Natural
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Fytotherapie
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea, Propolis, Tijm
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Gedeelde ervaringen
    29/03/2016
    Gebruik dit al een paar jaar in de wintermaanden om mijn afweersysteem te verbeteren en zo minder last te hebben van verkoudheden,... met positieve gevolgen tot nu toe.